![]() |
aşırı dalgınlık arkdaşlar meraba son bir hafta on gündür ben de aşırı bir dalgınlık var,işte, sınavlarda olmadık hatalar yapıyorum ve bir şeyi çok zor hatırlıyorum.günlük yaşantımda da aynı durum var yolda yürüyorum ve bir bakıyorum varcağım yere gelmişim bile arada noldu ne bitti hiç birşey yok.farkındalığım çok mu zayıfladı,bu günlerde bayaa bir yoğunum yorgunluktanmıdır bilemiyorum.baktığım şeyi görmüyorum sanki,çok derinlerden bakıyormuşum gibi hissediyorum.kendi içimin derinliklerine iyice çekilmişim gibi.bana ne tavsiye edersiniz.tavsiyelerinizi bekliyorum. girlhahasevgiyle kalıngirlhaha |
Cevap: aşırı dalgınlık kimsenin bi tavsiyesi yoksa kendi tavsiyelerimi kendim üreteyim bari napalım yapcek bişey yoky789 |
Cevap: aşırı dalgınlık Bende de oluyor zaman zaman telkinlerle ilgili bence. Bilinçaltı arkaplanda onlarla uğraştığı için dikkatimizi veremiyoruz gibi geliyor bana :)))) Hayırlısı, herşey güzele gidiyor diyelim ;))) |
Cevap: aşırı dalgınlık İnsan dalgınsa muhakkak kafasında çözemediği sorunlar vardır.Aklı başka yerdedir.Çözüm seni dalgınlığa iten bu düşünceelri bulup ezmek :D |
Cevap: aşırı dalgınlık bende de aynı durum var. bunu çözebilmek için ilk önce sorunu tespit etmek lazım. bunun kaynağı nedir? değersizlik duygusu yetersizlik duygusu Dışlanma korkusu utangaçlık ... ... ... |
Cevap: aşırı dalgınlık bu bendede oluyor:( |
Cevap: aşırı dalgınlık ben sağlam kaynaklardan bu konuda azda olsa birşeyler biliyorum; genelde dikkat eksikliği ya ilgilimizi çekmeyen herhangi şeyden dolayı (mesela dersler ilgimizi çekmiyorsa ona konsantre olmak zor olur:) yada baba ile ilgili herhangi bir sorun olursa oluşabiliyormuş ama bu konuda daha fazla şey bilmiyorm |
Cevap: aşırı dalgınlık benim aklım maalesef her zaman başka yerde bütün sınavlardan en az 20 puan aşağı alıyorum çünkü aklım başka yerde.. |
Cevap: aşırı dalgınlık telkinlere ara verince düzeliyo.. |
Cevap: aşırı dalgınlık Bende de var. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:24 PM. |