![]() |
Cevap: KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI sevgili arkadaşlar , arınmanın birkere yada bir kaç kere okumakla olmayacağını düşünüyorum zaten rehberime de danıştım (shamanic) oda onayladı. 1 ay boyunca okumak daha sağlam sonuç veriri diye düşünüyorum ve her gece yatmadn az evvel okuyorum ve şuna dikkat ediyorum" Kelimeleri söylerken nefes almaya ve aktif olarak duyguları serbest bırakmaya özen gösterin. Kelimelerde kodlanmış bulunan şifa enerjisi size yardım edecektir. Eğer güçlü duygulara kapılırsanız korkmayın. Bırakın içinizden aksınlar ki serbest kalabilsinler. Onları nefesle dışarı bırakın. İçinizde yükselen enerjileri tepe çakranızdan da serbest bırakabilirsiniz. " ben etkilerini görmeye başladım şükürler olsun ..... sevgiler kiss3 |
Cevap: KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI slm..öncelikle emeğinize teşekkür ederim. bu dua yı ilk kez görüyorum. kaynağını sorabilirmiyim? nereden edindiniz? birde tekniğini daha ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. ben çok yeniyim.sadece okumak yeterlimi? |
Cevap: KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI selam angel xl38, bu dua hakikatten sonuç veriyor. ben ve bazı arkadaşlarım denedik ve gerçekten çok faydalı olduğunu gördük ve yaşadık... okurken hissederek ve yüksek sesle okumanı öneririm.. zaten ikinci sayfada okurken nelere dikkat etmeniz gerektiği yazıyor. ben 7 günde etkisini gördüm şükürler olsun sizde bir ay içinde ki kaçıncı günde olduğunu bilemiyorum , mutlaka faydasını göreceksiniz... bana bu duayı reiki 3 olan bir arkadaşım verdi kaynağını bilemiyorum rt67 sevgilerimle kiss3 |
Cevap: KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI Alıntı:
|
Cevap: KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI şimdi bu duayı okudum ve bian ürperdim :) ne yalan söyliyeyim yüzümden beynime bir sıcaklık enerji hissettim bir an duraksadım ürpererek devam ettim bir an yok oldu ürpermem sonra birdaha kapsadı içimi :) neden bilmiyorum ama dua için çok teşekkür ederim. emeğinize sağlık. |
Cevap: KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI ulu ve ilahi varlıklar derken ne kastediliyor? |
Cevap: KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI Yaratıcı (Tanrı, Allah, Kozmik Güç, Işık adına ne istersen söyleyebilirsin) ve Melekleri kast ediliyor. |
Cevap: KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI İşte bu tam aradığım şey... Bu paylaşım için çok ama çok teşekkür ediyorum. |
Cevap: KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI Paylaşım için teşekkürler:)) |
Cevap: KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI çok güzel. paylaşımın için teşekkür ederim. bunun seslisi olsa çok güzel olurdu. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:07 PM. |