Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ruhsal Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruhsal-gelisim/)
-   -   KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruhsal-gelisim/3822-kendini-geri-isteme-duasi.html)

tiriniti 07-04-2009 12:09 PM

Cevap: KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI

sevgili arkadaşlar ,
arınmanın birkere yada bir kaç kere okumakla olmayacağını düşünüyorum zaten rehberime de danıştım (shamanic) oda onayladı. 1 ay boyunca okumak daha sağlam sonuç veriri diye düşünüyorum ve her gece yatmadn az evvel okuyorum ve şuna dikkat ediyorum"
Kelimeleri söylerken nefes almaya ve aktif olarak duyguları serbest bırakmaya özen gösterin. Kelimelerde kodlanmış bulunan şifa enerjisi size yardım edecektir. Eğer güçlü duygulara kapılırsanız korkmayın.
Bırakın içinizden aksınlar ki serbest kalabilsinler. Onları nefesle dışarı bırakın. İçinizde yükselen enerjileri tepe çakranızdan da serbest bırakabilirsiniz. "
ben etkilerini görmeye başladım şükürler olsun .....

sevgiler
kiss3

angel_xl38 17-04-2009 04:02 PM

slm..öncelikle emeğinize teşekkür ederim. bu dua yı ilk kez görüyorum. kaynağını sorabilirmiyim? nereden edindiniz? birde tekniğini daha ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. ben çok yeniyim.sadece okumak yeterlimi?

tiriniti 17-04-2009 04:28 PM

selam angel xl38,

bu dua hakikatten sonuç veriyor. ben ve bazı arkadaşlarım denedik ve gerçekten çok faydalı olduğunu gördük ve yaşadık...

okurken hissederek ve yüksek sesle okumanı öneririm.. zaten ikinci sayfada okurken nelere dikkat etmeniz gerektiği yazıyor. ben 7 günde etkisini gördüm şükürler olsun sizde bir ay içinde ki kaçıncı günde olduğunu bilemiyorum , mutlaka faydasını göreceksiniz...

bana bu duayı reiki 3 olan bir arkadaşım verdi kaynağını bilemiyorum rt67

sevgilerimle
kiss3

mertmis 07-09-2010 12:36 PM

Alıntı:

alestason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 338360)
çok güzel bir dua
bu gece hemen deneyeceğim yarın açıköğretim sınavım var
bu dua sayesinde sınavım mükemmel geçer belki

Şimdi bu son kelime oldumu buraya ... belki.... halbuki senin gibi kişisel gelişimi için elinden gelen yapan bir kişi burada şu olumlamayı tercih eder. " Sınavımın mükemmel geçmesini seçiyorum, bunu ve daha iyisini kabul ediyorum" cümlesi sana daha çok yakışıryu89..

roseone 27-09-2010 09:48 PM

şimdi bu duayı okudum ve bian ürperdim :) ne yalan söyliyeyim yüzümden beynime bir sıcaklık enerji hissettim bir an duraksadım ürpererek devam ettim bir an yok oldu ürpermem sonra birdaha kapsadı içimi :) neden bilmiyorum ama dua için çok teşekkür ederim. emeğinize sağlık.

Divinee 02-10-2010 08:58 PM

ulu ve ilahi varlıklar derken ne kastediliyor?

Malicedourden 03-10-2010 03:16 AM

Yaratıcı (Tanrı, Allah, Kozmik Güç, Işık adına ne istersen söyleyebilirsin) ve Melekleri kast ediliyor.

Alexandra 03-10-2010 03:48 AM

İşte bu tam aradığım şey... Bu paylaşım için çok ama çok teşekkür ediyorum.

senarist 04-10-2010 08:38 PM

Paylaşım için teşekkürler:))

gunesim 05-10-2010 09:34 AM

çok güzel. paylaşımın için teşekkür ederim. bunun seslisi olsa çok güzel olurdu.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:07 PM.