Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ruhsal Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruhsal-gelisim/)
-   -   Hakimiyeti İşler Kılan Bütünlüktür (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruhsal-gelisim/372381-hakimiyeti-isler-kilan-butunluktur.html)

serpil22 08-07-2009 12:47 AM

Hakimiyeti İşler Kılan Bütünlüktür
 
Hakimiyeti İşler Kılan Bütünlüktür

Hakimiyetinizin sizi diğerlerinden ayrı bir yere koymadığını hatırlamak önemlidir. Bu zaten mümkün değildir. Her birey Tanrı'nın Hayatını sizinle paylaşır ve seçtikleri sekilde özgürce yaşar, aynen sizin gibi.

Seçiminizde bağımsız, ancak yaşamda birbirinize bağlısınızdır. Bunu anladığınız zaman, hakimiyetinizin sadece Tanrısal Bütünlüğü kucakladığınız zaman işler olduğunu farkeder ve kendiniz için bir sürü sorun yaratmayı bırakırsınız.

Nasıl olurda bağımsızca seçim yapan bu kadar çok insan herhangi bir konuda hemfikir olabilir? Bundaki uyum nerede? Hatırlanması gereken en önemli şey, hepinizin eşitçe sevildiği Tek Yaşamın - Tanrı'nın Yaşamının olduğudur.


Diğerlerini etkileyecek bir seçim yapma ihtiyacınız doğduğunda, bu farkındalığı devreye sokmayı hatırlayın. Bireysel arzularınızın Tanrı'nın tüm yaşama duyduğu sevgi ile hizalanmasını, ve arzunuzla ilintili olan herkes için mümkün olan en iyi sonucun açığa çıkmasını isteyin.

Bu sonucun ne olduğunu bilmek önemli değildir. Öyle olacağını bilin yeter.

Arzularınızı netleştirerek, ve onları ilintili olan herkesin hayrı için serbest bırakarak, Yaratıcınızın sizin üzerinizdeki tek yükümlülüğü olan şeyi "Birbirinizi sevin, ve arzuladığınız gibi yaşayın" yerine getirmiş olursunuz.


Bunu hatırladıkça, ruhsal hakimiyetinizin anahtarını elinizde tutuyor olacaksınız.

ALINTI


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.