Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ruhsal Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruhsal-gelisim/)
-   -   Büyük Merkezi Güneş İstasyonu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruhsal-gelisim/372376-buyuk-merkezi-gunes-istasyonu.html)

serpil22 07-07-2009 11:58 PM

Büyük Merkezi Güneş İstasyonu
 
BÜYÜK MERKEZİ GÜNEŞ İSTASYONU

Birçok insan “Yıldız kapısında olmak nasıl bir şey” diye sordu. Yıldız kapısı beşinci boyuttadır. Daha fazla tekamül etmiş olan farklı gezegen sistemleri ile sınırsız sayıda temasların olduğu beşinci – boyuta ait cennetsel bir kapıdır.


Yıldız kapısını tanımlamanın en iyi yolu, dev bir tren istasyonunda olduğunuzu hayal etmenizdir. Belki buna ‘Büyük Merkez İstasyon’ diyebilirsiniz. Başka bir terim Büyük ‘Merkezi Güneş’ İstasyonu olurdu.

Bu istasyonda, şöyle tabelalar görebilirdiniz: ‘Pleiades’e Gider’, ‘Sirius’a Gider’, ‘Aldeberan’a Gider’, ‘Scorpio’ya Gider’, ‘Andromeda Sistemlerine Gider’, ‘Xerxes’a Gider’ veya ‘Merkezi Güneş Ayı – Alano Gezegenine Gider’.

Ayrıca yıldız kapısında birçok koridorlar görürdünüz. Her biri, kendinizi bir enkarnasyona indirmek için hazırlanmada içinde daha yüksek bilince hızlandırdığınız ve yansıtığınız güzel bir geçiş koridorudur.


Ruhsal bir formdan enkarnasyon formuna gitmek güzel bir işlemdir. Bu işlem yüksek bilinçte olduğunuzda zenginleşir, güçlenir.

Arkturus Yıldız Kapısında, sizinle çalışacak olan özel öğretmenlerimiz veya rehberlerimiz vardır. Büyük Merkezi Güneş İstasyonuna geldiğiniz ve ruhunuz için uygun gezegen deneyimine gitmek için girmeniz gereken koridoru düşünmeye başladığınızı hayal edin.


Hangi yüksek boyutlu gezegenin sizin için en iyisi olduğuna karar vermelisiniz.

Çok fazla pozitif ve ilginç seçimlere sahip olduğunuzda, bazen donup kaldığınızı ve karar veremediğinizi anlıyorum. Biz Arkturuslular yardımcı olmak için orada olacağız. Ayrıca, Başmelek Metatron yıldız kapısındadır.

Grup tartışmalarımızın olduğu sınıflarımız bile var. Yıldız kapısında, nereye gideceğinize hemen karar vermek zorunda değilsiniz. Zaman sınırlaması bile yok. Yıldız kapısında istediğiniz kadar kalabilirsiniz.


Bu Büyük Merkezi Güneş İstasyonunda birçok ruhsal rehber vardır. Birçok yüksek boyutlu ruhlar ile karşılaşacaksınız. Farklı ülkelerden gelen ve farklı yerlere giden tüm bu ruhları görmek ne kadar büyüleyici.

alıntı..




WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.