![]() |
Cevap: Ho'oponopono forumda linki var ,arama fonksiyonundan baksanıza... |
Cevap: Ho'oponopono ben bu kadar işe yarıyan 4 cümle daha görmedim..özür dilemek bir ayrı işe yarıyor teşekkür etmek bir ayrıı sevdiğini söylemekse daha bir işe yarıyor..hem sağlığım hem kişisel sorunlarım için uyguluyorum ve çok faydasını görüyorum..bence bir kimsenin bir derdi yokken bile uygulaması gereken bir yöntem.. eğer başkası ile sorununuz varsa karşınızda varsayıp bu 4 cümleyi detaylıca açarak söyleyin..hayatınız bir daha değişecektir.. |
Cevap: hooponopono ile ilgili birkaç soru.. Alıntı:
Nurnur arkadaşım bu konuyla ilgili çok güzel sorular sormuş ama bu konularla ilgili bir yanıt gelmemiş. Benim gerçekten merak ettiğim konu Kitapta da dediği üzere bu mantaralar Yaratıcıyı düşünerek ona söyleniyor.Ama bir kısmındada yaratıcıya söylüyorsunuz ama kendinizi affetmek için söylüyorsunuz diyor.Ozaman neden "beni Affet" oluyor ? "kendimi affetmeme yardım et" olması gerekmiyormu 4897, Metodu uygulayan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum lütfennnnnnnnnnnnn |
Cevap: Ho'oponopono Kitabı henüz okumadım ama bir iki haftadır ciddi düşündüğüm ve ufak ufak uygulamaya çalıştığım bir yöntem. Benim bu yöntemle ilgili okuduklarımdan ve izlediğim bir kaç video dan yola çıkarak kullandığım kalıplar şöyle: Seni seviyorum. Özür dilerim. Beni affet. Teşekkür ederim. Bu 4 kalıbın başında olumsuzlukla ilgili şeyi düşünürüm genelde o konu ile ilgili söylediğim bellidir zihnimde bazen sesli olarak da dile getiriyorum. Şu konu ya da şu durum için bu 4 kalıp cümleyi kullanıyorum. Bence öncelikle kendimizi olumsuz duygulardan uzaklaştırıyor sonra da olumsuz durumu ya da etkileri bizden uzaklaştırıyor. Ben öyle olmasını seçiyorum. İşe yaradığını hissediyorum. Daha söylediğim anda bile kendimi daha iyi hissediyorum. Bir hafiflemişlik hissi oluyor. :)) Zero Limit kitabını da en kısa zamanda okuyacağım. Aslında daha önce forumda bu yöntemle ilgili bir grup çalışması da yapılmış. Belli bir saatte bir sorun belirlenerek o konuyla ilgili bu yöntem uygulanmış. Aşağı yukarı 2 ay kadar sürmüş bu çalışmalar. İstersen bir de o başlığa göz at. Belki biz de yeniden böyle bir çalışma yapabiliriz. İşte burada epey de uzun. :)) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...nma-hatti.html Sevgiler. |
Cevap: Ho'oponopono Bildiğimiz tövbe etmek değil mi bu ? |
Cevap: Ho'oponopono Mesajını görürse neden olmasın? Ona mesaj da gönderebilirsin. Eğer bildiği bir şeyse cevaplar. |
Cevap: Ho'oponopono Olmazsa öyle yapayım . çok teşekkür ederimmmmmmmm ;) |
Cevap: Ho'oponopono z point tekniğini dün keşfettim,şuanda da hummalı bir çalışma,araştırmaya girdim.bunla inligi herşey öğrenmek istiyorum.bunun kitabı ya da mp3 ü varmış sanırım.ama mp3 ü bulamadım.. |
Cevap: Ho'oponopono Evet aslında Allaha tesekkur etmek,senı sevıyorum demek,ozur dılemek,benı affet demek,ona tovbe etmektır..bu yontemlerın hepsı cook guzel.en buyuk arınma yontemı ıse tovbe etmek...sevgıler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM. |