Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ruhsal Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruhsal-gelisim/)
-   -   IŞIĞIN ZIDDI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruhsal-gelisim/371704-isigin-ziddi.html)

serpil22 14-05-2009 07:22 PM

IŞIĞIN ZIDDI
 
IŞIĞIN ZIDDI

Birçoğunuz ışığın yokluğunu karanlık olarak adlandırırsınız, böylece ona güç verirsiniz. Oysa karanlık bir ismi bile hak etmez, çünkü tarif edilecek bir şey değildir.


O bir şeyin yokluğudur, oyun alanında kutupluluk tarafından yaratılmış bir illüzyondur, ama gerekli bir unsurdur. Karanlık olmadan ışığı kavramanız mümkün olmazdı.

Siz o kadar güçlüsünüz ki, kötülük dediğiniz şeyi kolayca yaratabilirsiniz. Karanlık sadece korkunuzun bir yansımasıdır, yaratma gücünüzü kanıtlayan bir şeydir, dolayısıyla karanlık ışığın zıddı değil sadece onun yokluğudur. Eğer herhangi bir şeyi işaret edip kötü olduğunu söylerseniz ona yaşam veren bir enerji oluşturursunuz.

Bu yüzden bir şeyi kalbinizde tutkuyla yarattığınızda asla reddedilmezsiniz. Karanlık nasıl ışığın yokluğuysa korku da bilginin yokluğudur, yani bilgisizlikten kaynaklanır.
Derin bir anlayış ve bilgiye sahip kişiler çok ruhani bir doğaya ve var olan her şeyle bağlantı kurmaya yarayan içsel bir bilgiye sahiptir.


Anlayış her şeyle bağlantıya, daha fazla bilgiye ve spiritüelliğe götürür, ikisini birbirinden ayırmak olanaksızdır. Korkunun sevginin zıddı olduğunu söylemeye çalışıyoruz, çünkü korku anlayıştan yoksunluktur, sevgi ise anlayışın bolluğudur. Korkularınızın üzerine yürüyüp onların içinden geçmek size bağlıdır.

En karanlık saatleriniz, genelde başka türlü gelemeyecek yanıtları sağlar

alıntı..

PEMBE YETİŞEN 16-05-2009 03:58 AM

Cevap: IŞIĞIN ZIDDI
 
tşkler serpilim

olsun 16-05-2009 11:50 PM

Cevap: IŞIĞIN ZIDDI
 
Karanlık henüz aydınlanmamış olan 'VAR'dır.Karanlık bir odada ışık açtığınızda oda daki 'VAR'olanlar aydınlanarak gözükür hale gelir.Bil-mektir.
Yok-luk diye birşey Yok dusun2 'Var' lar ın Bizimle olan iletişimleri ve frekans aralıkları olarak bağlantıları ile ilgili .8977

sevgiyle,olsun


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.