![]() |
Cevap: MUCİZE YARATAN KELİMELER teşekkürler serpil22. iş için yokmu :)) kumarda kazancı işte kazanca çevirsek olmazmı:) neyse şaka bir yana çok hoş bişeymiş ilk defa duyduğum bişey benmde. ben sadece yanda yazan adet kadarmı söylememiz gerektiğini sormak istemiştim. hoşçakalın. |
Cevap: MUCİZE YARATAN KELİMELER :)) sorumun cevabı zaten varmış serpilcim sonradan farkettim.hoşçakalın |
Cevap: MUCİZE YARATAN KELİMELER Tirinka 5 demek istiyorum |
Cevap: MUCİZE YARATAN KELİMELER serpil çok ilginç ya bu alıntıları nerden yaptın.bu kelimeleri bulan nasıl bulmuş onu anlamadımdusun2 |
Cevap: MUCİZE YARATAN KELİMELER bende lola diyorum sürekli:D bi de parmaklarımla sayıyorum ilkokul çocuğu gibi:) çocuklarım beni görseler öğretmenim daha saymayı öğrenemediniz mi diyecekler:D |
Cevap: MUCİZE YARATAN KELİMELER k8908trinka linka kaka linka guitar8977smileydanceuy897 Bu mantra biraz türkçeye benziyor y789'TRİNKO PARA' gibi. Zaten dillerin kökeni de türkçe çıktı smil56 BOLLUK VE BEREKETLE diyorum. Bu konulara ilgi nedense hep para ile ilişikli oluyor.Neden paradan bu kadar nefret etmişiz acaba s45apk sevgiyle,olsun |
Cevap: MUCİZE YARATAN KELİMELER valla herkes trinka dedi ya bende mi bir tuhaflık var acaba:) tek lola diyen benim sanırım:D |
Cevap: MUCİZE YARATAN KELİMELER yasalcığım sanırım günümüzün tek ortak konusu trinka olduğu olduğu için sanırım çoğunluk trinka diyor...y789y789 |
Cevap: MUCİZE YARATAN KELİMELER ben bir 99 lu tesbih alıp hepsini söyleyeyimy789 |
Cevap: MUCİZE YARATAN KELİMELER shoras(2) = romans romans ne demek ??? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:48 PM. |