Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Restoran Müze ve Kafeler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/restoran-muze-ve-kafeler/)
-   -   Carlo Pizza (http://www.hayatimdegisti.com/forum/restoran-muze-ve-kafeler/4650-carlo-pizza.html)

cicek1973 20-02-2008 09:07 AM

Carlo Pizza
 
Carlo Pizza’dan Farklı Bir Tat

İtalya’nın en sevilen pizza çeşitlerinden olan “Carne” artık gerçek lezzetiyle İstanbul’da… Açıldığı günden beri lezzetli pizzalarıyla kulaktan kulağa yayılarak efsane olan Carlo Pizza’daki en özel pizzalardan olan “Carne”, farklı lezzetiyle en çok tercih edilen pizzalardan oldu… Sasdece bu pizzayı yemeye gelen misafirleri bile olduğunu söyleyen Tayfun Kürşat Tayfur, gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu da söyledi. Özel sos, kekikli roast beef, dana bacon ve mozeralla peyniri bulunan pizza misafirlere roka ve domates süslemesiyle sunuluyor.

Gerçek İtalyan pizzasını gerçek “Pizzeria” konseptinde yemek isteyenler için İstanbul’daki ilk olan mekanda, konuklar müthiş lezzetin dışında, dekorasyonundan servisine kadar farklı ve rahat bir ortamda bulunmanın keyfini yaşıyorlar. Genç bir girişimci olan Tayfun Kürşat Tayfur tarafından açılan ve işletilen Carlo Pizza, içeri girildiği anda sıcak atmosferi ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda kalitesi, uygun fiyatları ve gerçek İtalyan pizzası yenebilecek neredeyse tek mekan. Şuanda menüsünde 24 farklı pizza çeşidi sunulan mekanda çeşit sayısı ilk aşamada 30’a devamında ise 46’ya çıkarılması planlanıyor. Bununla ilgili çalışmalar devam ediyor. Yakın bir zamanda Carlo Pizza Türkiye’nin en zengin pizza menüsüne de sahip “Pizzeria” olma yolunda ilerliyor.

Başakşehir 5. Etap’ta bulunan Başak Center'daki Carlo Pizza, bu leziz yiyeceği Türk damak tadına uygun hale getirmeyi de amaçlıyor. Örneğin, “Carne” dışında, “Verdure” adlı pizza çeşidi, Türk ağız tadından yola çıkılarak üretildi. Müşterilerin büyük beğenisini kazanan Verdure’de köz patlıcan, köz biber, mantar, mısır, domates sosu ve mozzerella peyniri kullanılıyor.

Adres: Başakşehir 5. Etap Başakşehir Alışveriş Merkezi No:4 Başakşehir İstanbul
Telefon: 0 212 488 12 52


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:55 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.