Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Restoran Müze ve Kafeler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/restoran-muze-ve-kafeler/)
-   -   İtalyan City Brasserie (http://www.hayatimdegisti.com/forum/restoran-muze-ve-kafeler/4649-italyan-city-brasserie.html)

cicek1973 20-02-2008 09:03 AM

İtalyan City Brasserie
 
İtalyan City Brasserie

City Brasserie’nin zengin mönüsü içinde yer alan ‘’Somon Zenzeno’’ ile balık yemek hiç bu kadar lezzetli olmamıştı. Zencefil, safran, somon fileto, brokoli, havuç, kabak, balık suyu, beyaz şarap, krema, roka, çeri domates ve sızma zeytinyağının ustalıkla hazırlanışı somon Zenzeno’yu diğer yemeklerden ayırmanın birincil sebebi.

Metro City’nin A La Carte restaurantı City Brasserie’nin mönüsünde yer alan Somon Zenzeno’nun hazırlanışı ise lezzeti kadar ulaşılmaz değil. Tavaya özenle dökülen sızma zeytinyağı, soğan, sarımsak ve sebzeler eşliğinde hafifçe kavruluyor. Beyaz şarabın eklenmesi ile gizemli tada ulaşmaya başlayan Somon Zenzeno’ya balık suyu, zencefil ve safranın ilave edilmesi ile kıvamını buluyor. Yemeğe eklenen zengin baharatlar ise Somon Zenzeno’nun olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Son olarak ızgarada pişmiş somon filetosunun sosun içerine katılması ile ‘’Somon Zenzeno’’ balık severlerin beğenisine sunuluyor.

Metrocity Telefon: 0212 344 02 00


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.