![]() |
Bakın Bakalım Resimin Altında Ne Var.. http://i0909.hizliresim.com/2009/9/14/6241.jpg Hala göremediniz mi? O zaman internet explorer da açıp CTRL+A yapın. Ne çıktı? Bir subliminal mesaj çalışması...... |
Cevap: Bakın Bakalım Resimin Altında Ne Var.. Ya bende IE yok. Başka şekilde görmek mümkün mü? |
Cevap: Bakın Bakalım Resimin Altında Ne Var.. Alıntı:
|
Cevap: Bakın Bakalım Resimin Altında Ne Var.. Çok ilginç bi çalışma bu ve ben o msja bi türlü anlam veremedim birisi el uzatıyo ama anlamadım :s |
Cevap: Bakın Bakalım Resimin Altında Ne Var.. Teşekkür ederim ChosenOne yardımların için. Arka taraftaki görünen resim neden oraya konmuş peki? Ben bir anlam veremedim de. |
Cevap: Bakın Bakalım Resimin Altında Ne Var.. Bunlar sonradan üzerinde oynanmış resimler. Çeşitli görsel mesaj yapımında kullanılabilir. |
Cevap: Bakın Bakalım Resimin Altında Ne Var.. peki orada ne gibi bir mesaj var sence ben gerçekten anlayamadım düşünüyorum ama bir msj çıkartamadım açıkçası |
Cevap: Bakın Bakalım Resimin Altında Ne Var.. Burada bir mesaj yok zaten fakat dediğim gibi sadece bir örnek. Eğlence maksatlı o kadar. :) |
Cevap: Bakın Bakalım Resimin Altında Ne Var.. hmm anladım :)) bu konuyu yıllar öncede görmüştüm ama o zaman resmin altındaki bayanı görememiştim şimdi gördüm sence resmin altındaki kadın kendisini prenses sanıyo olabilir mi :)) |
Cevap: Bakın Bakalım Resimin Altında Ne Var.. Prensesi bilmem ama daha ziyade zırdeli gibi gözüküyor :) . Prensesin altında son derece tezat bir imaj ;) |
Cevap: Bakın Bakalım Resimin Altında Ne Var.. Bence resmin altındaki mesaj 'Her prensesin içinde bir cadı vardır' girlhaha |
Cevap: Bakın Bakalım Resimin Altında Ne Var.. efet onuda düşünmüştüm |
Cevap: Bakın Bakalım Resimin Altında Ne Var.. Ben çözdüm olayı sevgili arkadaşlar. Prensesin altında şişko bir kız var söylemesi ayıp. Yani bir insan (özellikle de çocuk) prensese bakıp gıpta edicek ve bilinçaltında o şişko kızcağızı görücek. Ve bu da onu şişko yapacak olan yiyeceklere yönlendirip obeziteye kadar varacak. O hamburgergi Mc Donaldsın işi bu kesin. |
Cevap: Bakın Bakalım Resimin Altında Ne Var.. XD hiç gülesim yoktu........ şu saatte........ |
Cevap: Bakın Bakalım Resimin Altında Ne Var.. bu yorumunun üstüne zayıflamak isteyen biri olarak resme baktığıma bakacağıma pişman oldum :)) |
Yarın içimdeki cadıyı çıkartacak bir prenses olarak bu yorumuna canı gönülden katılıyorum redflowers'ım girlhaha girlhaha |
Desene sen de bendensin yarın y789 Ama cadılar da insandır di mi? smil56 Hem insanoğluyuz, her bir şeyi deneyimlememiz lazım :) |
Allah bizi bu kadar alımlı yaratmış ,bu bizim suçumuz değil ki girlhaha.Biz tamamen masumuz başkaları kendini ateşe atmasın diye biz onların yerine kendimizi ateşe atıp tecrübe ediniyoruz...girlhaha girlhaha |
Cevap: Bakın Bakalım Resimin Altında Ne Var.. Prenses olmadan önce (böyleydi)-Prenses olduğunda (böyle) Eskiden baya iriymiş, zayıflamış...:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:28 PM. |