![]() |
reiki şifa hattı sevgili dostlar eminimki bir çok arkadaşımın ve onun çevresindeki insanların şifaya ihtiyacı var buaradan ismini soyadını ve bulunduğu şehri yazan arkadaşlara şifa göndermeyi teklif ediyorum böylelikle bir çok insana yardım etme ve aydınlatma şansımız olur verdikçe çoğalıp güçleniriz.sevgi ve ışıkla iyiki varsınız arkadaşlarım... |
Cevap: reiki şifa hattı çok süper bi teklif bu :) teşekkürler |
Cevap: reiki şifa hattı güzel bir düşünce teşekkürler..yalnız önce aldığınız eğitimlerden bilgilerinizden ne kadar süredir bu konuyla ilgilendiğinizden bahsedermisiniz lütfen.bu konuda aydınlanasak önce. |
Cevap: reiki şifa hattı çok güzel teşekkürler dost O0 O0yalnız bunun bir zamanı olmalı nasıl haberdar olucaz çalışanlar için |
Cevap: reiki şifa hattı ben reiki birinci aşamaya insiye oldum şans reikisinde 3 aşama yım yakında reiki 2 ye insiye olucam şans reikisinde kişilere şans reikisi gönderebilirim benim ricam reiki mastır seviyesindeki arkadaşların şifa talebinde bulunan arkadaşlara şifa enerjisi yollamaları bunun için bir gün tayin edip hep birlikte ihtiyacı olanlara enerji yollamak birlikte sevgi ve enerji yollıyalım ne dersiniz. |
Cevap: reiki şifa hattı gerçekten güzel bir düşünce şans reikisine gerçekten ihtiyacım var. ancak bilgilerin özel mesajla gönderilmesi daha doğru olur diye düşünüyorum. reikiyi göndercek arkadaş bir zaman belirler ve özelden bilgileri toplayıp belirlediği saatte gönderir. |
Cevap: reiki şifa hattı nezaman haydi akadaşlarO0 O0 |
Cevap: reiki şifa hattı Biri bana şifa enerjisi yollasın, hapşırıyorum ay hastayııııım :( |
Cevap: reiki şifa hattı sevgili arkadaşlar cumartesi günü saat 10 da bana özel mesaj gönderen arkadaşlara şans reikisi göndericem.yüksek hayrınıza olur inş. |
Cevap: reiki şifa hattı Çok eğlenceli bi haber bu.Teşekkürler. Sabah 10'dan bahsediyorsun değil mi? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:55 AM. |