![]() |
Cevap: SPİRİTÜEL UYANIŞ 49. Hizli Saç ve Tırnak Büyümesi: Bedende daha çok protein kullaniliyor. Bedenimize, saçimizin ne zaman büyüyecegini ve ne zaman büyümeyecegini söyleyemememiz çok kötü degil mi? (Belki yapabiliriz?) 50. Ruh Eşinizi veya İkiz Alevinizi Bulma Arzusu: Öncekinden daha fazla, en arzu edilir göründügümüze uyan bir iliskiye sahip olabilme fikri... TAVSIYE: Gerçek su ki, çekmek istedigimiz kisiye benzemeliyiz. Daha “mükemmel” bir esi çekebilmeden önce kendimizi ve tam simdi bulundugumuz yeri sevmek zorundayiz. Is evde baslar. Bunun nasil çalistigi ile ilgili düsüncem: Bu kisi için arzuyu kalbinizde tutun, ama tutkunluk, düskünlük olmadan. Bir gün size daha uygun olan biri ile karsilasacaginizi umun, ancak bunun kim olacagi ve ne zaman olacagi beklentilerini birakin. Kendi yasaminizi temizlemeye ve olmak istediginiz kisi olmaya odaklanin. Simdi mutlu olun. Yasaminizdan zevk alin. O zaman görebilirsiniz... |
Cevap: SPİRİTÜEL UYANIŞ 51. Anilarin Yüzeye Çıkması: Bedenin anilari, bastirilmis anilar, geçmis yasamlarin ve/veya paralel yasamlarin imgeleri... Biz iyilesiyoruz ve “benlerimizi” bütünlestiriyoruz, bu nedenle bu deneyimlerin bazilarina sahip olmayi bekleyin. TAVSIYE: Sadece zihninize geleni yeniden çagirmanin en iyisi oldugunu hatirlayin, kalanini birakin, her seyi ölümüne analiz etmeyin ve hisleriniz yüzeye çikarken onlari hissedin. Rehberlerinizden yardim isteyin. |
Cevap: SPİRİTÜEL UYANIŞ 52. Diger Çakra Açilmaları: a. Üçüncü Göz veya Alın Çakrası: Alindaki kaslar veya sinirler segirir, sanki üçüncü göz açilmaya çalisiyor gibi. Karincalanma hisleri... Üçüncü gözden, bir isin gibi enerji firlamasini hissetme... b. Timüs çakrası: Timüsümde keskin bir agri vardi. Bu agri kalbin açilmasi ve bedene giren yeni enerjilerin islenmesi ile ilgiliydi. Bu noktaya parmagimla hafifçe vurmak çogu zaman yardimci oluyor. c. El Çakralari: Avuçlarin merkezinde artan titresim, sicaklik, enerji dalgaları... |
Cevap: SPİRİTÜEL UYANIŞ art56art56 böyle bir yazıya çok ihtiyacım vardı ,yürekten teşekkür ediyorum. blissy |
Cevap: SPİRİTÜEL UYANIŞ Alıntı:
|
Cevap: SPİRİTÜEL UYANIŞ çok teşekkür ederim böyle bir yazı için gerçekten çok güzeldi. |
Cevap: SPİRİTÜEL UYANIŞ gerçekten harika bir paylaşım olmuş ,çok teşekkürler Zerynthia...henüz 34. yazıya kadar okudum ama devam edicem merak ve ilgiyle... |
Cevap: SPİRİTÜEL UYANIŞ SÜPEEEERpartysmileySENİ SEVİYORUZO0 |
Cevap: SPİRİTÜEL UYANIŞ Teşekkürler arkadaşlar. Beğenmenize sevindim. Ben de sizi seviyorum. ttli3 Sonsuz sevgimle... actionsmile |
Cevap: SPİRİTÜEL UYANIŞ Her zamanki gibi mükemmel bir yardım meleğisin. Ellerine sağlık Zerynthia....... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:47 AM. |