![]() |
Reikide uyumlanma nasıl olur?? Merhaba, Usui Reikiye uyumlanma da uzaktan uyumlanma var mı yok mu ? Yani en azından 1. seviye için. Bilen bir master dan bilgi alabilirsem çok sevinicem :) Reikiye uzaktan uyumlandım. Ben Reikiyi çağırdığımda enerji ellerime doluyor. Bu sizce uyumlanmadığım anlamına mı geliyor :((( |
Cevap: Reikide uyumlanma nasıl olur?? Bilen biri yok mu acaba.. ?idea3 blook |
Cevap: Reikide uyumlanma nasıl olur?? Bende bilmiyorum canım ama üyelerimizden karavan arkadaşımız bu konuda oldukça bilgili. Ona bir seslen istersen. Sevgiyle kal canım.... |
Cevap: Reikide uyumlanma nasıl olur?? arca cım, karavan çoktandır girmiyor siteye... :( |
Cevap: Reikide uyumlanma nasıl olur?? Reiki birdeysen arkadaşım hala bütün çakralarını 21 gün reiki ile şifalandırmalısın. Nasıl yapmalıyım dersen. Taç çakrandan itibaren tüm çakralarına 5 ila 10 dk arasında elini koyarak oraya enerjinin gitmesini sağlamalısın. Reiki ile kendine ve diğer kişilere şifaya başlamadan önce ellerini suyla durulamanı tavsiye ediyorum. Çünkü reiki enerjisine pozitif başlamata hayır vardır. ve başlarken kendimi kanal olarak kendime/..... kişiye reiki vermeyi başlatıyorum. Teşekkür ederim.. diyorsun. Sonra birinci seviyede olduğun için ellerinle dokunarak şifa verebiliyorsun. |
Cevap: Reikide uyumlanma nasıl olur?? ben de reiki1 uzaktan uyumlandım enerjiyi fark ediyorum ve olumlu sonuçlarını alıyorum..bazı yerlerde uzaktan olmaz deniyor acaba etik bakımından mı böyle söylüyorlar? yoksa yakından uyumlananlar gibi ben de başarılı bir şekilde çalışmalarımı yapıyorum |
Cevap: Reikide uyumlanma nasıl olur?? Sevgili elisya, Özlem hanım (shamanic) Reiki masterdır. Onunla iletişim kurarak sorularınız hakkında bilgi edinebilirsiniz. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Reikide uyumlanma nasıl olur?? Artık Reiki 1 seviyesini hem uzaktan hemde yakından almış bulunmaktayım.. :)) 25889 ikisi aradında değişen bişi var mı ?... aslında yok.. Yani herşey hocaya ve alan kişinin çalışmasına bağlı olduğunu anladım. Ben ilk uzaktan uyumlandım ve çok yoğun enerjiler hissederek uyumumu aldım ve hergün arınmamı yapıp reiki egzersizlerimi yaptım. Ozamanlar aklımdan reiki geçse ellerimden enerji akardı. sevincli Sonra yakından uyumlanmak aklıma takılınca teretüddlerim oldu. Neyseki karşıma çok yakın tadığımın bir ablamın vasıtasıyla tekrar yakından uyumlandım. Yakından uyumlanmak çok güzeldi o ambiyans, enerji, çok güzel. Ama ilki kadar yoğun bir enerji hissetmedim. Belkide zaten çakralarımın enerjiye açılmış olmasından kaynaklanabilir. Tek dejavantaşı herşeye yeniden başlıyorsunuz. Yaptığınız arınma ve zaman boşa gidiyor. bir gün öncesinde şakır şakır akan Reikim , tekrar yakından uyumlanınca başa döndü ve normal bir şekilde ilk kez uyumlanmış gibi akmaya başladı. Hatta ilk gün alışıncaya kadar reiki gelmedi bile ellerime. Gene baştan arınma süreçlerine başladım. Yani eğer Reiki 1 iseniz uzaktan Reiki aldıysanız ve enerjiniz normal bir şekilde akıyor ise yakından uyumlanmaya gerek yokmuş. :)) Tecrübeyle sabittir. .. :)) y789 |
Cevap: Reikide uyumlanma nasıl olur?? elisya paylaşım için tşk ederim canım kafamdaki sorulara cevap verdin:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:22 PM. |