Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Reiki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/)
-   -   Aranıza yeni katıldım bi mastera ulaşabilirmiyim??? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/4404-araniza-yeni-katildim-bi-mastera-ulasabilirmiyim.html)

lotus1991 11-02-2008 01:04 AM

Aranıza yeni katıldım bi mastera ulaşabilirmiyim???

merhabalar bende aranıza katıldım.size bir sorum olacak ben insiye olmak istiyorum fakat bir master bulamadım.yani işin kısası bulsam dahi hepsi bende para istediler.param olsa gideyim fakat yol uzak daha 17 yaşındayım.bana uyumlama yapıcak birilerini arıyorum gerçekten çok hırslıyım.ve inancımın boşa gitmesini istemiyorum faydalı birisi olmak istiyorum lutfen bana yardım edin iyi günler

elyreiki 11-02-2008 06:39 PM

Ynt: Aranıza yeni katıldım bi mastera ulaşabilirmiyim???

merhaba lotus seninle aynı dertten muzdaribiz. Sanki beni tanımlamışsın. smiliyface

papatyagibiyaşamak 09-10-2011 07:07 PM

Cevap: Aranıza yeni katıldım bi mastera ulaşabilirmiyim???

Evet bende uyumlanmak çok istiyorum, benim içinde para konusu biraz sorun ayrıca master seçmekte de pek iyi değilim ve benim için önemli özelliklerden birisi de uygun fiyatta uyumlanma olması. Fakat ben bilmiyorum hiç, bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar mutlaka vardır, banada yardım edebilir misiniz, eğer siz in master tavsiyeleriniz olursa dinlerim...

juger 09-10-2011 07:09 PM

Google'a Enis Çelenk yazın, reiki gelişim adlı resmi sitesi karşınıza çıkar. O iyi bir master. Sizi uyumladıktan sonra da farkındalığınızın artmasında yardımcı oluyor. Üstelik fiyatlar da çok uygun. Tavsiye ederim

papatyagibiyaşamak 09-10-2011 07:12 PM

teşekkür ederim çok ilginiz için, saolun; bakacağım...

papatyagibiyaşamak 09-10-2011 08:26 PM

Baktım teşekkür ederim tekrar ama içime sinmedi neden bilmiyorum. Sizinde bilidğiniz gibi hoca seçmek çok önemliymiş. Aslında ben Berna Özcan demir i düşünüyorum. Ama tam kararlı deilim, O istanbulda deil mi, bu sitede onu tanıyanlarda vardır mutlaka, nasıldır, seçebilir miyim, reiki eğitimleri için nekadar ücret istemektedir?..

juger 09-10-2011 08:39 PM

Evet Berna hanım İstanbul'da eğitim veriyor. Ama onun öğrenci sayısı çok. Herkes yer bulamıyor. Ve şimdilerde çalışma mesaisini iyice azalttı. Yer bulmanız imkansız gibi. Ama siz isterseniz yine de Berna hanıma gitmeyi deneyin. Ancak benim size tavsiye ettiğim Enis bey, zamanında Berna hanımın öğrencisi idi. Yani ikisi arasında pek fark yok diyebiliriz :) İstanbulda öyle pek güvenilecek başka bir master var mı bilmiyorum. Birtane biliyorum ama fiyatları çok pahalı. Umarım sizin açınızdan en hayırlısı olur. Bol şanslar...

kuzeygüney 17-10-2011 09:45 PM

Sitede shamanic var Özlem Şahin o da Berna hanımın öğrencisi ve Berna hanım kendisini çok seviyor ve övüyor..
23 ekimde semineri var iletişime geçin mesaj gönderin arayın içinize sinerse uyumlama alın tabi..
Masteri seçmekte çok önemli... İçiniz ısınmalı Ben berna hanımı çoook seviyorum ama nedense özlem hanımda aynı sıcaklıkta
Sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:41 PM.