![]() |
Kundalini Reiki KUNDALINI REİKİ Kundalini Reiki Nedir? Kundalini reiki oldukça sade ve oldukça etkili bir şifa sistemidir. Temeli vücuttaki şifa kanallarının ve chakraların açılması ve niyet ederek kendimize yada başkalarına şifa vermeye dayanır. Bizler yerküre enerjisini 1. chakradan (kök chakra) vücudumuza alırız. Bu enerji tüm chakraları ve ana enerji kanallarını dolaşarak tepe chakaradan çıkar. Kundalini enerji kanalı kök chakrada başlar ve tepe chakrada son bulur. Kundalininin açılmasıyla chakralar tam olarak temizlenir ve enerji kanalları açılır. Bu şekilde vücuda giren yerküre enerjisi artar, bu enerji chakraları daha çok besler ve devam ettiği enerji kanallarını açar. Kundalini enerjisine kundalini ateşi de denir. Kundalini Reiki Mr.Ole Gabrielsen tarafından dünyaya tanıtılmıştır. Mr.Ole Gabrielsen Danimarkalı bir meditasyon masterıdır. Mr.Ole Gabrielsen ile Master Kuthumi'nin yaptığı çalışmalar ve ruhani bilgi alışverişleri sayesinde Kundalini Reiki tekniği doğmuştur. Şu ana kadar Kundalini Reiki uygulayıcıları bunun büyük faydalarını görmüşlerdir ve tüm dünyada büyük bir hızla yaygınlaşmaktadır. Kundalini Reiki Eğitimi: Kundalini Reiki eğitimi inisiyasyonla gerçekleşen bir eğitimdir. Yani Reiki'de olduğu gibi Kundalini Master'ın sizi bu enerjiye uyumlaması gerekmektedir. Bir Kundalini Master tarafından uyumlanmadan Kundalini Reiki enerjisini kullanamazsınız. Kundalini Reiki 3 eğitimden oluşmaktadır. Kundalini 1: Birinci inisiyasyonla verilen eğitimdir. Bu inisiyasyonda şifa kanalları ve chakralar açılır,vücut Kundalini 2 için hazırlanır. İnisiyasyon oldukça güçlüdür ve kişinin enerji kanallarını oldukça yoğun etkiler. Usui Reiki 1,2,3 inisiyasyonlarına eş değer bir etkisi vardır. Bu inisiyonla birlikte şifa teknikleri, uzağa enerji gönderimi öğretilir. 25 dakika süren bir inisiyasyondur. Kundalini 2: Bu inisiyasyonla birlikte tüm enerji kanalları kuvvetlendirilir, kundalini uyandırılır ve kundalini ateşi yakılır. Ana enerji kanalının açıldığı bu inisiyasyonda Kundalini Solar Plexus chakrasına ulaşır. Öğretilen özel bir meditasyon ile çok kısa zamanda Kundalini ateş enerjisi yükseltilir. Sonuçta bütün chakralar açılır ve temizlenir, enerji sistemi aydınlatılır. Vücut Kundalini 3 için hazırlanır. Kundalini 2, Kundalini 1'den en az 2 gün sonra verilmelidir.25 dakika süren bir inisiyasyondur. Kundalini 3: Kundalini Master seviyesidir. Bu seviyede bütün chakralar açılır, önceki inisiyasyonlar kuvvetlendirilir.Kundalini ateşi tepe chakraya kadar çıkartılır. Bu inisiyasyondan sonra Kundalini bütün vücutta yükselir. Kundalini 2 inisiyasyonundan en az 5 gün sonra yapılmalıdır. 25 dakika süren bir inisiyasyondur. Zeki Yüksekbilgili |
Ynt: Kundalini Reiki ilginç buda diğerleri gibi ..bir gün kısmet olur inşallah |
y789 kafam karıştı şimdi reiki bir de 21 günlük arınma süreci varken bunda kundalin bir den sonra iki gün içerisinde iki yi alabiliyorsun 5 gün sonrada 3 alabiliyorsun benim kafam karıştı bu konuda |
reiki haricinde ki farklı enerjilerin uyumlanmasının alınması için en az reiki 2. seviyeye gelinmiş olunması gerektiğine inanıyorum ki ben bu şekilde yol gösteriyorum.. ilk uyanışın reiki ile olması gerekir.. reiki ana derstir.. diğer enerjiler reiki ile çalışmanın ufkunu genişletir.. reiki 2. aşamada kişi zaten şakralarını uyumlu hale getirebilmeyi ahenk içinde çalışmasının ve arınmasının nasıl yapılcağının yollarını öğrenmiştir.. farkındalığı artmıştır.. bunun üzerine alacağı insiyasyonlarda eğitmenin bu konuda bilinçli olması ve gerekli desteği sağlaması durumunda peş peşe insiyasyon almasında bir sakınca yoktur.. örneğin violet flame 4 .. takyon 9 aşamalı insiyasyonla öğrenilir ve bunları da peş peşe alırız.. actionsmile sevgiler.. |
örneğin violet flame 4 .. takyon 9 aşamalı insiyasyonla öğrenilir ve bunları da peş peşe alırız.. y789teşekkürederim cevap için pekibunlar ney utananadam |
canım bunlar da farklı enerjiler.. reiki bölümünde açıklamaları var tatlım.. ama sen önce reiki 2 ile devam et geçsin üzerinden 5-6 ay yaşamında pek çok şeyi reiki ile tezahür ettir.. ardından diğerlerine geç kuzum.. aslolan reikidir.. diğerleri reiki bilgini ilerletmek enerji seviyeni yükseltmek için bir basamaktır.. reiki öğretmenin sen hazır oldukça sırayla diğerleriyle buluşmanı sağlayacaktır.. sevgiler.. actionsmile |
y789teşekkürederim açıklama için zaten şu anda reiki ve kundalin reiki üzerine iyice yoğunlaştım birde meleklerle çalişmam harika sonuç veriyor özümü bulmuş gibi oluyor enerjilerle çalışma yaparken hiç zorlanmıyom hatta elimi hasta üzerinde gezdirirken kendisine agrıyan noktaları dahi göstere biliyorum tabiki bundan dolayıda şaşırabiliyorlar özelliklede çalişmalarımı babam üzerinde yapıyom her akşam kendime uyguluyom benim bir parçam oldu fakat halen birşeyleri arayış içindeyim takıldıklarım oldumu konuları buldukça soruyom yada özelde yazıyom tam bir araştırmacı oldum çıktım utananadam |
Ben reiki1,reiki2 sonra eylül ayında kundalini yi aldım.Şimdi ra-shebaa ya uyumlanmayı istiyorum.Etkisi nasıl olacak merak ediyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:14 AM. |