![]() |
Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. Arkadaşlar reiki inisiyesi olanlar bugün itibariyle doğuda ve güneydoğuda görev yapan askerlerimiz için reiki göndermemizi teklif ediyorum. 12 can gitti bu gece.Şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelelerine sabır ve yaralı askerlerimzie acil şifalar diliyorum. |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. Kurby cim ben yanındayım ... başka gruplarala birlikte de benzer çalışmalarımız var.. enerji sistemini, bilmeyen arkadaşlarımız da meditasyon yaparak o bölgeye barış ..askerlerimize güç kuvvet gönderebilirler.. . enerjide.. düşüncede...kuvette omuz omuza olmamız gereken zamanlar... söylenecek çok şey var ama yasaklı konular olduğu için dilimi ısırıyorum... içimde ki üzüntünün tarifi yok.. benim içim bu kadar yanıyorsa... ateşin düştüğü ocakların yangınını tarif bile edemeyiz heralde... sad456 http://www.nihalatsiz.org/Ataturk-bayrak.jpg http://www.haberakademi.net/haberler...r%20bayrak.jpg |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. ben kardeşim askerde onu özlerken, onun gibi askerler can derdinde şimdi agl34 |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. ben yüreğimdeki sesle sesleniyorum onlara dualarım onlarla. Mehmet’im ,ali’m,hasan,mustafa,kenan,ismaet,hakan,isminizi bilmiyorum hiç birinizin tanışmıyoruz ,hiç karşılaşmadık,sesinizi duymadım,ne severdiniz bilmiyorum ,sevdiğin varmıydı yolunu bekleyen ,annesinin kuzusu en büyük askaer bizim asker diye uğurlandınız hepiniz,gururla adım attınız birliklerinize adımlarınızı ve hepiniz o andan itibaren MEHMETCİK oldunuz,ayağınızda postallarınız sırtınızda tüfeğiniz,eğitimlerde dirsekleriniz çürüdü nasır tuttu ,gece ranzanızda kimse görmeden ağladınız,derleştiniz diğer mehmetlerle,askerden dönünce evleneceğini,doğacak çoçuğuna isim aradın ,yarinin resmini koynunda taşıdın,babanın sesini telefondan duydun,buz gibi gecelerde ayazda 3-5 nöbetinde dimdik nöbet tuttun ,oysa anacığın kıyamazdı seni kaldırmaya sabahları sen onun kınalı kuzusu,karın hazırlamıyor kahvaltını ,çoçuğun sesi gelmiyor bahçeden dışarda bir hain ,hainlerin en kötüsü pusuda ,bekliyor sende o hain girmesin diye nöbette,herşey vatan için ,bir karış toprağı için şehit olmak ,şehit kanları ile kazanılmış topraklarda ,kim bilir belki uykunda yada nöbetteydin ,ne geçiyordu aklından ,o hain kurşun nereni vurdu da dağ gibi delikanlıyı yere serdi ,canın yandımı, benim canım yanıyor içim kan ağlıyor mehmet seni tanımıyorum ,bir çay içmedik senle karşılıklı ,hayallerini bilmiyorum ama biliyorumki önünde yaşayacağın güzel günler vardı,umutların ,hayallerin vardı,aldı seni bizden oğlum ,sen şehit annen şehit anası karın şehit karısı oldu,son nefesini bu topraklar için gözünü kırpmadan veren sen mehmet HAKKINI HELAL ET MEHMET ben senin sayende sıcak yatağımda uyuyurken arkadaşın mehmet 3-5 nöbetinde olacak gözün arkada kalmasın mehmet,ama bilki her şehit haberinde içime kor düşüyor mehmet mehmedim HAKKINI HELAL ET,yazamıyorum ellerim titriyor gözyaşlarım akıyor,yarın döneceksin koşarak gittiğin asker ocağından baba ocağına ama koşarak değil türk bayrağına sarılmış naaşın gelecek o yürekler nasıl dayanır,nasıl levent gibi delikanlıyı toprağa vermeye el verir,o baba o ana o bacı o karın o çoçuğun nasıl nasıl dayanır dayanılmaz bir acı her daim yanacak yüreklerinde şehit ateşin , MEHMET HAKKINI HELAL ET . |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. pisimbat yüreğine sağlık ... sad456 kendim ölmüşüm gibi üzgünüm bu gün.. her şehit canazesi.. yüreğimi de yanında götürüyor.. gidip siper olasım geliyo.. kurşunların önüne.. agl34 kaç şehit daha gerekiyor artık anlamıyorum bu vatanın bizim olduğunu bildirmek için kendini insan sananlara http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...unbb/asker.png |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. arkadaşlar gelişmelere bakılırsa artık vatanımızın daha fazla sevgi enerjisine ihtiyacı var...eğer mümkünse sabah kalktığınızda..tam gün reiki göndermeye niyet edin,ki mehmetciklerimize kesintisiz bir şekilde destek verelim..çoktandır canımız yanıyor ama bu gün acımız doruk noktasına ulaştı..galiba savaş kaçınılmaz olacak..biz yinede barış için reiki göndermeye niyet edelim..ve barış için çabalayan tüm insanlarımıza allah yardım etsin.. pisimbat yüreğine sağlık..bugün gözyaşlarım sel oldu..yavrular beyaz güvercin misali uçtular...inşallah daha fazlası uçmaz diyorum.......ve BUNA İNANMAK İSTİYORUM..ARTIK BARIŞI SOMUT BİR ŞEKİLDE YAŞAMAK İSTİYORUM...saygılı sevgiler.. |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. ancak fırsat bulabildim.... içim acıyor, yüreğimiz yanıyor... kaybettiğimiz o güzel genç yüreklere allah tan rahmet, ailelerine ,bizlere ve tüm vatana sabır diliyorum.... sad456 sad456 sad456 sad456 sad456 |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. mutlaka dularımızda arzu ediyoruz yada benzer çalışmalr yapıyoruz ama bir kez daha hatırlatmak istedim... şehitlerimize yanıyoruz... geride kalanların ve kendimizin hayrı için elimizden geleni yapıyoruz.. gündemimiz bu ara o kadar yoğun ki ... tıpkı sizin gibi bende esir düşen askerlerimizden bir haber bekliyorum.. ve bu şekilde bilinmeyeni beklemek.. tüm bilinenlerden bile daha zor.. ve çıka çıka beklediğim haber terörcülere ait bir siteden alınan askerlerimziin görüntüleri.. elerim buz kesti yazamıyorum sinirden.. konuya çok fazla girmek istemiyorum .. neme lazım dilimi tutamam şimdi.. en iyisi bağlayım konuyu bir an evvel bulunup hayırlı bir şekilde sağ salim yanımıza dönmeleri için onlara ayrıca enerji göndrelim.. lütfen... çatışmalarda esir alınan askerlerin künyeleri: 1)ramazan yüce mardin piyade er 2)irfan beyaz antep er 3) mehmet şenkul niğde çavuş 4) nihat başova konya/cihanbeyli er 5) ilhami demir ağrı/patnos er 6) fatih atakul denizli er 7) halis tan adana uzman çavuş 8) ismini sonra açıklanacakmış |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. sevgili shamanic öfkelerimiz için şifa gönderiyorum kabul edin lütfen, hatta şimdi evrende depoladıklarımdan çekebilirsin..ayrıca öğrendiğin her şeyi bizimle paylaştığın için teşekkürler ben ağlamaktan haberleri dinliyemiyorum..sevgiler |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. http://www.freeiq.com/hayalayaz Hayalayaz'in yaptığı meditasyonu buraya yukledim.Gerekli aciklamayi meditasyon icerigi ile ilgili olarak Hayalayaz yapacaktır. |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. yüreğinize sağlık güzel bir meditasyon olmuş hayal abla.. hayal ablanın yüreğine bize ulaşmasına vesile olduğu için atakan bey e şükranlarımı sunuyorum.. öfkeden ziyade çok derin üzüntüler içerisindeyim.. dün gece ki enerjinizi de sevgiyle kabul ettim ve bende olanla birleştirip askerlerimizin hayırlı bir şekilde aramıza dönmesi dileğimize yönlendirdim.. sevgiler.. |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. arkdaşlar..dünyada milyonlarca insan hergün öğlen saat12 de gece saat 24 te dünya barışı için meditasyon yapıyor..bende meditasyon yapmayı öğrendiğimden beri günde en az bir kere onlara katılıyorum..ve bu meditasyona, çok uzun zamandır..sizler için kaydettiğim meditasyonuda eklemiştim...indirdiğiniz meditasyon yaklaşık 5- 6 dakika sürüyor..eğer saatleri 12- ve 24 de denk getirirseniz milyonlarca insanla birlikte toplu ve güçlü bir enerji yükselmiş olacak..fakat illa bu saatlerde meditasyon yapılır diyede bir kural yok..sizler kendize uygun saatlerdede yapabilirsiniz..vatanımız üzerindeki karabulutların bir an önce açılması dileğiyle hepinize saygılı sevgiler atakancığım yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.. |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. merhaba hayal hm, bende televizyon seyredemiyorum onlar için içim yanıyor 88a benimde eşim astsubay bizde şırnakta uzungeçit beldesinde görev yaptık çok mahrumiyet olan bir yerdi ve oranın zorluklarını çocuklarımla birlikte çektik 1,5 senedir istanbuldayız ama oranın masum insanlarını ve orada vatani görevini yapan askerlerimizi düşündükçe içim acıyor. Zor şartlarda görev yapıyorlar. Bütün dualarım onlara hayırlı teskereler, şehitlerimize rahmet, ailelerine başsağlığı 96 ALLAHIM YARDIM ET ŞU HAİNLERDEN BİZİ KURTAR AMİN!ASKERLERİMİZE YARDIM ET!AİLELERİNE SABIR VER! agl34 |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. çok teşekkür ederim shamanic , büyük harf kullanılmadığını bilmiyordum ama dediğiniz gibi içim okadar yanıyorki sanki büyük harflerle içimdekini daha iyi anlatıyor gibiyim. çok teşekkür bu duyarlılığınız için smiliyface hayat bir ırmak olduğu gerçeğini anımsa kendini bırakırsın nereye gideceğini bilmeden yönlendirenin olmasa işin çok zor oraya çarparsın buraya yıkılırsın birde suyun geliş yönünün tersine mücadele etmek istersin bakarsın çok yorulmuşsun, ama birşey olamamışsındır ozaman şaşırır isyan edersin artık tükenmiş bir vaziyette o zaman insan kendine gelir açar ellerini yaradanına ben yoruldum artık beni sen yönlendir diye o an insan yaratanın kontrolü altındadır nereye gideceğini artık biliyordur, çünkü yaradanına güveniyordur,inanıyordur artık ırmağın akış yönündedir,hayat onu istediği yere götürüyor bu sefer farklıdır yönlendiricisi vardır her isteğinin yerine geleceği gerçeğini bilmiştir yaradanına şükretmektedir içimden böyle birşey yazmak geldi çekim yasasına gerçekten inananlardanım. çünkü allah nasıl güneşin doğuşunu,batışını kanunlaştırdıysa, nasılki yerçekmi kanunu varsa buda bu kanunlardan biri. onlarda hiçbir şaşma varmı. hismiley |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. duyarlılığın ve nezaketin için ben teşekkür edrim balkan... ttli3 çoğmuzun yaşadığını ne güzel sığdırmışsın dizelere ... iyi ki içinden gelmiş yazmışsın iyi ki bu foruma gelmiş bu adreste bizlerle paylaşmışsın... ark5 |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. bende yaptim vatanimiza enerjimi yoladim askerlerimizide ellerinde ciceklerle annelrine kosarak hayal ettim. vatanimiz okadar rahattiki sizlere anlatamam hayalcigim cok guzel olmus. valla biraz eogoistlik olacak ama herkezden askerlerimizden ozur dileyer birsey istiyorum benimde yarin emberyolarim bana transfer olacak emberyom =varmi onuda bilmiyorum varsa bana tranbsfer edildginde insallah hamile kalirim benim icinde enerji yollayin. ben biraz kendimi dusnurgibi oldum herkezden ozur dielrim beni ayiplamayin neolur!!!! |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. Gönderen açık: Bugün 07:13:58 ÖÖGönderen: balkan : "...allah nasıl güneşin doğuşunu,batışını kanunlaştırdıysa, nasılki yerçekmi kanunu varsa buda bu kanunlardan biri. onlarda hiçbir şaşma varmı." bu sözünüz gerçekten güzeldi. onayi (öncekiler gibi :) |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. hiç ayıplamak olur mu sezennl ... hayat her şeye ve herkeze rağmen devam edecek... asl olan konumuz sadece türkiye için değil tüm ortadoğu yu ilgilendiren dolayısıyla dünya düzeni ve barışı için attığımız büyük adımlar.. sen burada ki herkezin dualrında ve enerji akışındasın.. hayal ablanın özel takibi ayrıca seninle... ellerimiz semada yarın senden gelecek o güzel haberi bekliyor olacağız.. bizler bedenen yanında değiliz belki ama yarın ki tüm aşamalarında ruhen yanındayız.. sevgiler.. |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. sağol üç_gömlek, aslında gerçek olan birşeyi söyleyip onaylanması güzel birşey.teşekkürler kiss3 sevgili sezennl yorumları takip ettiğim kadarıyla bebeği çok istemenize katılıyor ve bende dualarımı sizin kalbinize yolluyorum. küçük bir can, küçük bir el, küçük bir yüz hayatını değiştirir insanın onu sevgiyle kucaklamak, sımsıkı sarmak hayatına anlam katar, coşkuyla dolar yüreğin şelalenin çağlaması misali hayal et düşüncelerinde anneliğin yüceliğini zorlama kendini zaten var sende yaradılış gereği kendini kucağında bebeğini almış kabul et çünkü böyle istekli annelere ihtiyacı var bebeklerin sokağa atılan çocukların ağlamalarının yaratıcıya dua olarak göndermeleri misali smiliyface |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. sezenim dualarım..kanal olduğum tüm enerjiler seninle..ablam allahın dediği olur..sen güçlü bir insansın ..kendini o kadar güçlü bir şekilde ifade ediyorsun ki ..yaradan mutlaka hakkında en hayırlı olanı verecektir sana ..senin yaptığın asla bencillik değil..bu dönemde güzel şeylere o kadar çok ihtiyacımız varki..inşallah..senin bebek haberinle yüzümüz güler..içimiz açılır.. balkan güzel paylaşımlarınla yüreğimizden akanlara tercüman olmuşsun teşekkürler..hepimize saygılı sevgiler... |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. hayal ablacım meditasyon harika olmuş...şimdi gördüm ve hemen yaptım bundan sonra da yapıcam...emeğine sağlık iyiki varsın... |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. nerde meditasyon, gulensmiley nerde ? gulensmiley hayal ablamın meditasyonu mu var gulensmiley gulensmiley gulensmiley |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. http://www.freeiq.com/hayalayaz burda izumi burda.. gulensmiley girlhaha |
Ynt: Güneydoğuda ve doğuda görev yapan askerlerimize reiki gönderelim. hayalaz ablacığım süpersin ya iyi ki varsın sesin insanın içini rahatlatıyor ve enerjisini açığa vurmasını sağlıyor...yurdun her köşesine sevgimi görderdim sayende... smiliyface gulensmiley kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:28 AM. |