Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Reiki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/)
-   -   Reiki çalışırken taşıdığımız aksesuarlar?.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/227198-reiki-calisirken-tasidigimiz-aksesuarlar.html)

kıbıdık 19-02-2009 11:45 AM

Reiki çalışırken taşıdığımız aksesuarlar?..
 
Merhaba
Reiki çalışırken üzerimizde metal vb birşey olmaması gerektiğini duydum, bu doğru mu? Mesela altın, gümüş takıları veya saatimizi çıkarmalı mıyız? O zaman minibüste, kuaförde bir yandan reiki yapalım desek her seferinde tüm aksesuarları çıkarmamız mı gerekecek? dusun2
Teşekkürler

ouzhantekin 19-02-2009 11:55 AM

Doğrudur, özellikle de elektronk ya da manyetik olabilecek her türlü aksesuarın enerjiyle karışmaması için çıkarılması gerekmektedir. Ancak üzerinizde doğal taşlı (kuvars,ametist vs.) bir takı varsa bunun kalması aksine faydalı bile olabilir.

kıbıdık 19-02-2009 12:05 PM

Teşekkür ederim. Mesela benim gümüş zincire takılı ametistim var, taşa da zincire de reiki verdim :) Onu çıkarmıyorum. Böyle herşeye reiki versek olmaz mı acaba? Pazarlık gibi oldu ama :)

SinanATASOY 19-02-2009 04:27 PM

Reiki akıllı bir enerjidir, gideceği yolu ve şekli bilir.. Takılar engel oluşturmaz.. Farz edin ki evinizden uzağa reiki göndereceksiniz.. Duvardan da geçmez yüksek gerilim vesair varsa ordanda geçmez mi demek lazım bu durumda? Yada hocamın bir örneği vardı, ben uçaktan reiki gönderiyorum uçak metal diye gitmeyecekmi yani? Reiki düşünceyle hareket eder ve yolunu bulur.. Takılara takılmayın.. Siz enerjiye kanal olun gerisini enerjiye bırakın..

shamanic 26-02-2009 02:55 AM

aslında burada farklı açılardan bakılmış konuya...

ben de genel olarak takıların çıkarılmasını önermiyorum ama kişiye genel bir terapi yaparken hem kendi üstümde hem de kişinin üstünde takı bulunmasına izin vermem..

doğal taşlar ile ilgilenenler bilirler minicik bir kuvars kristali çok güçlü enerji yayar.. aynı şekilde etrafa pozitifini yayarken kullanıcısını rahatlatmak için negatifide kendinde toplar... kişi takılarını temizlemiyor ise kendine reiki uygularken taşıda bolca nasibini alır.. ortalama büyüklükteki bir taşı genel anlamda temizleyebilmek için 5-10 dk arası çalışma yapmanız gerekir..

benim vaktim kısıtlı ise taşını temizleme işini kendine bırakır yönlendirdiğim enerjinin doyasıya şakralarına aurasına akması için engelleyici etkileri ortadan kaldırırım..
(sadece kuvarslar değil madenler ve metallerde enerji yayar ve enerji tutar)


şimdide bir tatil ortamını düşünün.. evde geçirdiğiniz tatili demiyorum..
çok lüks otellerden de basetmiyorum.. aksine yarı salaş.. teknolojiden uzak.. bir köy bile olabilir burası.. oradayken bir şeyler farklı olur..

bu farkı oluşturan en büyük etken teknolojinin azlığıdır.. etrafımızda manyetik alana sahip olan cep t. tv yüksek gerilim hatları vb. malesef doğallığımızdan doğamızdan uzak olduğu için bize zarar verir..

reiki için ne dedik en doğal en saf enerji..
doğal olarak enerji bizle birlikte en çok bağlı olduğumuz ortama da akacaktır.. bir kişiye uzaktan şifa gönderirsiniz farkındalığınız arttıkça bazen yolladığınız enerjinin kendisinden çok bulunduğu ortama gittiğini farkedersiniz.. kişiyi rahatsız eden durumun kaynağı bulunduğu yer ise reiki oraya akacaktır..

gelelim örneğimize.. aynı kişi şehirdeki evinde reiki terapi yaparken 35 dk da kendini ancak iyi hissederken teknolojiden uzakta aynı terpiyi 15 dk yapsa kendini harika hissedecektir..

çünkü enerji kişiyi rahat ettirmek için sağını solunu da arındırmak zorunda kalmadan direkt kendisi üzerinde çalışacaktır..

yine benzer şekilde enerjinin doğasına uygun olmak için elerimizi kollarımıız çapraz yapmaz mümkün olan en doğal en rahat halimizle enerjiye açılırız..

elbette hiç bir şey reikinin önünde duramaz.. ama en verimli sonuç için en doğal halimizle en doğal olanı kucaklamak gerekir ..

sevgiler.. actionsmile

ervaensar 20-03-2009 01:17 PM

shamanic hocam bu konudada aydınlattıgınız için teşekkür ederim.Aradıgım cevap buydu

yas_min 20-03-2009 02:03 PM

Shamanic'ten sonra yazip ukalalik gibi bir sey olur...Ben sadece yine ve yine soyle diyeyim, iYiki ReiKi, reiki en akilli enerji, nereye gidecegini gayet iyi bilen bir enerji, dikkat edin , sifa verirken , elleriniz bedenin ustundundeyken kendi kendini yonlendiriyor..ihtiyaci olan yere direk gidiyor eller. Kisilerde genelde çok sasiriyorlar, biz kanal olmaya devam ediyoruz:))

iYiki ReiKi

sevgimle

shamanic 20-03-2009 03:01 PM

canım benim..

bilgi paylaştıkça çoğalır.. lütfen ben ne yazmış olursam olayım içinizdeki bilgenin sunmak istediklerini mutlaka sayfalarımıza taşıyın..

daima söylediğim gibi ben sadece size bildiklerinizi hatırlatan bir yol arkadaşıyım.. ark5

yazdığım bir kelime içinizdeki yüce ruha hitap edebilir.. o yüce ruh bu vesileyle bilgileri aktarmak isteyebilir ki o kelimeler sayesinde de o kelimeleri farkedecek diğer yüce ruhlar mesajlarını alırlar..

bilgimiz sevgimiz paylaştıkça çoğalır..

yollarımızın daima ışıkla dolması sevgiyle şekillenmesi dileklerimle..
http://www.harikasozler.net/data/med...ketli_Kalp.gif
sevgiler..


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:58 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.