Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Reiki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/)
-   -   En Basit Anlatımla Auranın Yapısı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/13720-en-basit-anlatimla-auranin-yapisi.html)

selinarosa 17-09-2008 10:04 PM

En Basit Anlatımla Auranın Yapısı
 
**güncelleniyor!** daha da geliştirilecek! Birazcık sabır... ttli3

Belgin ∞ 18-09-2008 10:01 AM

Ynt: En Basit Anlatımla Auranın Yapısı
 
Bende faydalı olacağına inandığım bir kaç şey eklemek istedim.


1) Eterik Beden: Fiziksel bedenimize en yakin olan katmandir. Bedene bir iki santin uzaklikta olmasına karşın, sağlıklı bir bedende daha kalindir, durugoru yetenegine sahip kisiler tarafindan açık mavi renkte ve parlak olarak gorulur. Bu ilk kuşak insanın sağlık durumunu belirler. Fiziksel bedenimizin koruyucusudur, zedelenmesi halinde fiziksel olarak da hasta oluruz. Fiziksel bedendeki bir yaralanma, eterik bedende de zedelenmeye yol acar. Fiziksel yaralarin iyilestirilmesi eterik beden yoluyla yapilabilir. Bu katmanin Reiki ile tedavi edilmesi icin, elleri vucudun birkac santimetre uzerinde tutarak enerji verilir. Her ne kadar eterik beden fizikiksel bedenin bir uzantisi ise de, daha bilim tarafından keşfedilmemiştir, ancak bio-enerji ve elektro-mağnetik alanlarla ilişkisi olduğu sanılmaktadır.


2) Duygusal Beden: Eterik bedenden sonra gelir ve bu alanda duygularimiz, hislerimiz faaliyet gosterir. Duygusal bedendeki herhangi bir olumsuzluk eterik bedeni etkiler ve zarar verir. Reiki ile bu bolgede calismak, alicinin icinde birikmis olumsuz duygular varsa, bu duygularin yok olmasini saglar, onu huzurlu ve dingil bir duruma getirir. Bu sayede eterik bedende sagliga kavusturulur.


3) Mental Beden: Duygusal bedenden sonra gelir ve dusuncelerimizin, zihnimizin olusturdugu bir katmandir. Duygusal katmanla yakin oldugu icin, dusunceler ve duygulari ayirt etmekte insanlar zorlanabilir. Devamli olumlu, tarafsiz, pozitif dusunebilmek bu katmanin saglikli islemesini saglar. Mental beden zihinsel olması
dolayısıyla, yüksek yanı felsefik ve yaratıcı düşünceleri içerir ve tali tarafı somut düşünce, bellek ve entellekti içerir.


4) Astral Beden: 4. kusak olan astral beden sezgileri ve duyu ötesi algılamayı belirler. Burasi rehberlik aldigimiz katmandir, enerjisi sakin, sevgi dolu, huzurludur, ancak gecis duzeyi oldugu icin, bu duzeyde bilincli olarak calismak zordur. Astral beden astral maddeden oluşmuştur ve astral plan onun doğal mekanıdır.


5) Eterik Sablon: Enerjisi Ulu Yaratici ile ilgilidir. Bu katman, irademizin Yaraticinin iradesi ile, uyumlu calistigi surece sagliklidir. Uyumlu calismadigi takdirde hayata uyumda hatalar yapariz. Fiziksel bedendeki hastaliklar icin buradan calisma yapmak, fiziksel bedene sifa enerjisinin girisini hizlandirabilir. Fiziksel bedenin rahatsizliginin giderilmesi icin Reiki calismasi kendiliginden bu katmanda gerceklesir.


6) Goksel Beden: Meditasyon ile ulasilan katmandir, bedensiz yasamdir. Bu katmanda iyilesme, bedensiz varolus gerceklerine gore mucize denilen sekilde olur. Melekler ve rehberlerin boyutudur, benlik bu katmanda yok olur.


7) Karmik Banka: Diger yasamlarimizin ve deneyimlerimizin bulundugu katmanimizdir. Sinirsiz bir tekrari vardir. Onceki yasamlarimizi bilmenin tek iyi tarafi bugun cozemedigimiz bazi sorularimizi cozmemize yardimci olmasidir yoksa onceki yasamlarimizi bilmek simdiki yasamimizi olumsuz etkileyebilir, duygusal yikintilara sebep olabilir.


kaynak

selinarosa 19-09-2008 09:18 PM

Ynt: En Basit Anlatımla Auranın Yapısı
 
Aşağıdaki resimlerde Kirlian Fotograf Tekniği ile çekilmiş olan, bedenimize en yakın katmanları görüyoruz:
http://img228c.imageshack.us/img228/...rlian11oq3.jpg
http://home.earthlink.net/~johnrpenn...rlianLeaf.jpeg
http://i153.photobucket.com/albums/s...ucket/aura.jpg
http://www.the-reflectory.com/aura.jpg
http://constantstateofflux.files.wor...aura-image.jpg

Gördüğünüz gibi auranın canlılığı bilgisayarla resimler üzerinde oynanmış gibi bir yanılgıya yol açacak kadar göz alıcı; fakat en alt katmanları bile bir kez barizce gören herkes auraların genellikle çok canlı, çok göz alıcı oluşuna şaşmaktadır.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.