Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rehber Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-ruyalar/)
-   -   Geçtiğimiz günlerde gördüğüm iki rüya (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-ruyalar/624033-gectigimiz-gunlerde-gordugum-iki-ruya.html)

darkvampire 20-03-2014 11:25 PM

Geçtiğimiz günlerde gördüğüm iki rüya
 
1 ay olmak üzere fakat notlarımda var. Rüyaların arasında bir hafta var.
1. Rüya: İzmir Çankaya'da bir taksi-dolmuşta seyir halindeyim. Yanımda bir kadın var. Ne oluyor bilmiyorum bir silah şakağıma dayanıyor. Minik bir hamleyle silahı elinden alıp arabadan inip koşmaya başlıyorum. Bu kadın terörist. Çankaya'da bizim çay ocağı var. Hava bir anda kararıyor kimse yokken kepengi oraya varmadan uzaktan kumandayla açıp içeri girip kapıyorum. Ama nedense o kadını defalarca öldürme şansım varken öldürmüyorum. Kaçıyorum, sebebinden emin olmadan.

2. Rüya(bugün gördüm): İnternet cafe'de oturuyorum. Yan masada oturan adamı görünce içimi acayip bir his kaplıyor. Çok şüpheliyim adamdan. Saatler geçiyor adam bilgisayardan kalkıp silah doğrultuyor üzerimde bomba var kimse ses çıkarmasın diye. Kapıdan dışarı çıkıp belimden silahı aldığım gibi peşinden koşuyorum.

Sonra muhtemelen o uyku esnasında başka bir rüyaya geçtim. Tek rüya değil bu yazarken farkettim bir arabada aynı adamla bulunuyorum yan yana oturuyoruz. Araç seyir halinde ilerliyor. O bana sıkmaya çalışıyor sıyrılıp kafasına 4 kurşun sıkıyorum. Tam öldü derken bayılmış gibi kalkıyor bir daha sıkıyorum. Bir daha derken mermi bitiyor silahını elinden alıp şarjörünü söküyorum belinden yeni şarjör alıp silaha takıyor. Ben bir daha öldürüp uyanıyorum.

Ben bunu şöyle yorumladım az önce. Bu terörist benim içsel sıkıntılarım, ilk rüyada kaçtım, sanki değişmekten korkar gibi yani öldürmekten.
İkinci rüyamda ise bir kısır döngü var. Tıpkı sosyal fobiden kurtulduğum halde halen yalnız olmam gibi. Daha derinde bir sorun var. Onu keşfedip öldürmem gerek gibi. Sizlerin fikrini almak istedim. Genel olarak çeşit rüya görüyorum. 1. si bu tarz bilinçaltı rüyaları, 2. si bana sanki geleceğe dair ip ucu veren rüyalar(gece gördüğümün gündüz olması ya da bir kaç gün önce olmuş ama bana kimse söylememiş olması), 3. olarak gündelik yaşadığımı gördüğüm normal günlük rüya.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.