![]() |
rüyamda yarasa ve tarantula gördüm... arkadaşlar rüyamda yarasa ve tarantula gördüm yarasanın sırtındaydı tarantula bende yarasayı kucakladım tarantuladan kurtarmaya çalıştım ama ikiside çok sevimliydiler evcil hayvaniar gibiydiler korkmadım yani rüyamdan ama şimdi tabirlere baktım ikisi içinde kötü yorumlar vardı ooo67morelim biraz bozuldu sad456...ben şahsen hayvanlara kötü anlamlar yüklenmesini doğru bulmuyorum insanlar asıl kötülük yapanlar...actionsmilearkadaşlar bu konuda fikirlerinizi rica ediyorum...sevgiler. |
Cevap: rüyamda yarasa ve tarantula gördüm... Rüyayı nasıl yorumlarsan odur , onun için ben asla tabirlere bakmam kendi kafama göre iyi yorumlarım ve öyle olur. Sen de okuduğunu unut ve tekrar iyi yorumla :) Mesela yarasa gözleri görmemesine rağmen duyuları müthiş gelişmiş hayvandır , sen de gelişeceğini ya da iyi bir şeyler duyacağını düşünüp o yönde yorumlayabilirsin... |
Cevap: rüyamda yarasa ve tarantula gördüm... kimse ne olacağını bilemez.. Bence senin yapman gereken olumsuz düşünceleri kışkışlayıp çekim yasasını pozitif yönüyle kullanmakk :) Belki korkularınla yüzleşiyorsundur ve yarasa ve tarantulayı kâbus olarak değil de sevimli bir şekilde görmen bir lütuftur..Sevgiyle ve mutlu kall sevincli |
Cevap: rüyamda yarasa ve tarantula gördüm... Alıntı:
|
|
Cevap: rüyamda yarasa ve tarantula gördüm... O0Sevgili kediseverim,rüyandaki diğer detaylar önemli ama sen korkmadığını belirtmişsin;buna göre benim yorumum(nacizane)haytında senin çekindiğin birileri var,onların okadarda çekinmeni gerektirmeyen kişiler olduğunu göreceksin.Bazen dışarıdan görüldüğü gibi olmaz içi,ön yargıların yıkılacağı bir dönemdesin.Hayırlı olsun..melekler yanında dursun... |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:16 AM. |