Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Rehber Rüyalar

Uyarılar

Rehber Rüyalar rüya tabirleri rehberi, rehber rüya, rehber rüyalar, rüya rehberi, ışık elçi rehber rüyalar,

Rüyalarımıza Uyanıyoruz

Alternatif Kişisel Gelişim ve Rehber Rüyalar Rüyalarımıza Uyanıyoruz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız RÜYA ÇEMBERİ Geniş bir odanın tam ortasında durun. Mümkünse rahatça hareket edebileceğiniz bir yer seçin. Odanın tam ortasında büyük bir çember hayal edin. Eğer bunu yapamıyorsanız bir çember oluşturun. Bu çembere hayalinizde bir renk verin. Çemberin içine bir adın atın ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Rehber Rüyalar nerededir kimdir Rehber Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Rüyalar hipnoz Rehber Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi

Rüyalarımıza Uyanıyoruz

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-03-2009, 01:56 PM   #41 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz




RÜYA ÇEMBERİ

Geniş bir odanın tam ortasında durun. Mümkünse rahatça hareket edebileceğiniz bir yer seçin. Odanın tam ortasında büyük bir çember hayal edin. Eğer bunu yapamıyorsanız bir çember oluşturun.

Bu çembere hayalinizde bir renk verin. Çemberin içine bir adın atın ve ortasında dolaşmaya başlayın. Bedeninizi dinleyin, neler hissediyorsunuz? Rahat mı? Herhangi bir enerji var mı? Bu enerji nasıl? Katı, sıvı, gaz? Size nasıl bir duygu veriyor? Bir rengi var mı? Bu enerji vücudunuzun neresinde? Şimdi zihninizi dinleyin. Hangi düşünceler geçiyor? Zaman olarak zihninizde neredesiniz? Geçmiş? Gelecek? Şimdi? Şimdide olmaya çalışın, zihninizden geçen düşünceleri bir treni izliyor gibi izleyin. Önünüzdeki raylardan geçip gittiğini hayal edin. Onların hiçbir anlamı yok.

Sadece izleyin. Bırakın tren geçip gitsin. Şimdi boşalan raylara bakın.

Şimdi zihninizden bir rüyada olduğunuzu ve uyandığınızda tüm ayrıntıları hatırlayacağınızı düşünün.

Etrafınıza bakın, bulunduğunuz yerdeki nesnelere, çemberin içinde dolaşın, neler hissediyorsunuz? Çevrenize bakarken her şeyin ayrıntılarını izleyin. Şimdi gözlerinizi kapatın. Bütün bu ayrıntıları zihninizde canlandırın.

Enerjiyi hissedin. Düşüncelerinizin sakinliğini. Sevgiyi.

Sağ elinizi yumruk yapıp kuvvetli bir şekilde sıkın. Bunu yaparken sesli bir şekilde kararlı ve inanarak:

‘Rüyalarımı hatırlıyorum’ Deyin. Yumruğunuzu her sıktığınızda ya da hayalinizde hatırlama çemberine her girdiğinizde, rüyalarınıza ait tüm bilgilerin size ulaşacağına emin olun. Bu çalışmayı sık sık yapın.





FARKINDALIK ÇALIŞMASI

Gün içinde nerede olursanız olun, bir an durun. Beş on dakika neler hissettiğinizin, neler düşündüğünüzün, neler duyduğunuzun farkında olun. Bedeninizin, zihninizin, ruhunuzun sesini duymaya çalışın. Etrafınıza bakın, çevrenizdeki nesnelerin ayrıntılarına, insanlara, onların tepkilerine, yüzlerindeki değişimlere. Her şeyin farkında olun.

Sonra gözlerinizi kapatıp bu sahneleri zihninizden tekrar geçirin. Renkleri, kokuları, hisleri,yüzleri, tatları, sesleri… Tam olarak ne kadarını hatırlayabiliyorsunuz gözden geçirin. Sonra çalışmayı bitirin.

‘RÜYALARIMIN BİLGELİĞİNE GÜVENİYORUM…’

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-03-2009, 02:24 PM   #42 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz






Rüya hatırlama metnini her sabah kalktığınızda ve her akşam yatmadan önce mutlaka okuyun. Bilinçaltındaki eski rüya hatırlamayla ilgili arşivlerin değişmesi için bu çok önemli.

HATIRLAMA METNİ

Her gece yatağıma uzandığımda, tüm bedenimin ayaklarımdan başlayarak gevşediğini hissederim. Hatırları, açık ve berrak bir biçimde. Huzur içinde yatağıma uzanır, uykudaki yaşamın bana sunacağı armağanlar almak için hazırlanırım. Bilinçaltımın ve ruhumun işbirliğinde tüm gücün benim elimde olduğunun bilincinde olarak gözlerimi kapatır, kendimi berrak, akıcı, net rüyalarıma bırakırım. Hatırlıyorum, açık ve berrak bir biçimde. Rüyanın içinde, gördüğüm rüyanın farkında olduğumu bilir ve sabah uyandığımda aldığım armağanları hatırlar, uyanık yaşamıma aydınlık adımlarla ilerlerim. Uyanık bir sakinlik içindeyim. Hatırlıyorum, gördüğüm sembollerin anlamlarını ve o sıradaki duygularımı. Tüm sesleri, kokuları, renkleri, sayıları ve anlamlarını hatırlıyorum. Hayatımı açık bir zihinle planlayabiliyorum. Sezgilerim ve ilhamlarım bana yol gösteriyor. Her sabah uyandığımda, başucumda duran defterime rüyalarımı yazarım. Uykunun ve uyanık yaşamın işbirliği içinde keyifle yol alırım. Bütün bir gece uykunun keyfini çıkarırım. Rüyalarım içsel dünyamın bir tiyatrosudur. Sabah uyandığımda kendimi dinlenmiş ve zinde hissederim.



RÜYA GÜNLÜĞÜ NASIL TUTULUR?

Rüya günlüğü tutarken aşağıdaki çizelgeyi örnek alabilirsiniz. Bunun dışında, rüyayı görmeden önce hangi duygular ve düşünceler içindeydiniz, o gün sizi etkileyen herhangi bir şey olmuş muydu? İçsel olarak sorduğunuz sorular var mıydı? Bir nevi o günün bilançosunu çıkarmanız gerekmekte.

Aşağıdaki rüya çizelgesini yaptıktan sonra:

Aynı soruları rüya içerisindeki size, sorun. Rüya sırasındaki duygularınız, düşünceleriniz, sizi en çok etkileyen belirgin olan durum ne? Bunları da hikaye katmadan yazın. Rüyadan sonraki düşünceleri, duyguları, aklınıza gelen fikirleri hiç düşünmeden yazın. Düşünmeye başladığınız an özden koparsınız. Burada ‘HİÇ DÜŞÜNCE’ uygulamanız gerekiyor. Sadece aklınıza geleni yazın.

Rüya Günlüğü Çizelgesi

Uykuya yatmadan önce, içinizdeki önemli duygu, düşünce, niyetler ve deneyimler( Birkaç satır)

Rüya da;
Tarih,
Sayı,
Zaman,
Mekan,
Tema,
Nesne,
Belirgin olan simge,
Renk,
İnsanlar,
Hayvanlar,
Kıyafetler,
Rüyadan sonraki hisler, ilhamlar, düşünceler,
İlerleyen günlerdeki gelişmeler,
Öncü işaretler.

Bu kadar ayrıntı sizi ürkütmesin. Kısa bir süre sonra her şey çok basit ve çok kolay hale gelecek. Bu ayrıntılar sizin rüyanızın hangi katmandan geldiğini bilmenizi ve yorumunuzu kolaylaştıracak.


Belgin Not: Arkadaşlar kesinlikle bu konuda çalışırken rüya günlüğü olmazsa olmazlardan. Rüya günlüğü tutmadan gerekli mesajları alabileceğinizi sanıyorsanız maalesef yanılıyorsunuz. İlk başlarda rüya günlüğü tutmaya üşenen ben şimdi bulut görsem yazıyorum çünkü mesajlar ancak böyle alınabiliyor. Lütfen üşenmeyin ve ertelemeyin. Hemen bir rüya günlüğü edinin.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-03-2009, 03:17 PM   #43 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz

RÜYA GÜNLÜĞÜ İÇİN ADIMLAR

  • Rüyalar üzerine okuyacağınız en güzel kitap kendi rüyalarınızı yazdığınız günlük olacaktır.
  • Sizi ifade eden bir defter almak.
  • Bu defteri başucunuza koymak.
  • O deftere baktıkça, rüyalarınızı hatırlayacağınızı ve düzenli olarak yazacağınızı düşünmek.
  • Uyanır uyanmaz rüyanın aklınızdaki tüm ayrıntılarını yazmak.
  • Rüyayı yazarken hikayeleştirmemek.
  • Rüyaya bir isim vermek.
  • Rüya çizelgesini uygulamak.
  • Uykuya yatmadan önce mutlaka birkaç cümle ile aklınızdan geçenleri ve o gün sizi etkileyen şeyleri yazmak.
  • Rüyadaki duygu, düşünce ve fikirleri deftere aktarmak.
  • Zaman zaman rüyaları okumak, rüyaların arasındaki bağlantılara ve gelişmelere bakmak.
  • Tekrarlanan sembolleri farklı renkte bir kalemle işaretlemek.


Nasıl olsa hatırlarım diye düşündüğümüz pek çok rüya unutuluyor. Sabahları gün ağarmadan kısa bir süre önce uyanıp ettiğimiz dualar kısa sürede gerçekleşir. Çünkü uyandığımız ilk anlarda kendi yüksek benliğimizle uyumumuz devam eder. Niyet ve dileklerimizden hiç kuşku duymadan olacağına inanarak dua ederiz. Sabahın sakinliğinde sesimizin duyulacağını biliriz. Sağımızdaki melekler heyecanla hayatla ilgili tüm düşlerimizi yazarlar. Rüyalarımızı hatırlamayı seçtiğimizde, yazma konusunda istikrarlı olduğumuzda rüyalar uyanık yaşamda en hayırlı şekilde gerçekleşerek bize teşekkür ederler.

Tanrı bize cevaplar vermeye, dileklerimizi gerçekleştirmek için tüm kaynaları koşulsuzca sunuyor.

Rüyaları uyanır uyanmaz yazmak gerçekten çok önemli. Hayatı ertelemeyin!
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-03-2009, 03:38 PM   #44 (permalink)
Üsteğmen
 
ebru_li - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 284
Tesekkür: 2,835
289 Mesajinıza toplam 1,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to behold
Standart Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz

ben rüyalarımı tam kesin hatırlayamıyorum ancak gün içersinde bir nesne yada gördüğüm duyuğum bişiy kesik kesik hatırlatıyor rüyamı ama net olması istiyorum oyüzden bu çalışmanı uygulayacağım redflowers teşekkür ederim emeklerine
__________________
sizi seviyorum
ebru_li isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-03-2009, 03:42 PM   #45 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz



RÜYA OLUMLAMALARI

Rüya adımlarını uyguladıktan sonra, yatağa yattığımızda zihnimizden, kimin yüksek benliğiyle buluşacaksak onun adını söylüyoruz.

‘Bu gece annemin yüksek benliğiyle buluşmak, onu sevdiğimi, bağışladığımı söylemek istiyorum.’

Niyetinizin sizin ve o insanın hayrına olmasına, istediğiniz şeyde yönlendirme olmamasına dikkat etmeniz gerekiyor!!! Niyetiniz sınırları aşarsa bu, kişiye değil size zarar verecektir.

Bağışlamak, duygularınızı ifade etmek istediğinizde ya da çok sevdiğiniz ama onlara söyleyemeden kaybettiğiniz insanlar varsa size bu anlamlı buluşmayı yapmanızı öneririm. Sonrasında ilahi bir sevginin, tarif edilemez güzellikte bir enerjinin sizi sardığını deneyimleyecek ve daha özgür olacaksınız.

Teşekkürler, elinin değdiği her şeyde mucizeler yarattığın ve bizlerin dileklerini duyduğun için…



YÜKSEK BENLİK BULUŞMASI BAĞIŞLAMA OLUMLAMASI

Yatağıma sakince uzandığımda zaman ve mekân sınırlamasının ötesinde bir buluşma için hazır olduğumu bilirim. Kendimi huzura ve sükûnete bırakırım. Yalnızca sevgi dolu bir iletişim için. Hiçbir şey talep etmeden. Yalnızca sevgi için. Her ikimizin de ortak ve üstün faydası için. Ve şimdi seni görüyorum, tam karşımda, zihnimin perdesinde. Biliyorum ki sende bu iletişimi algılıyorsun. Hiçbir beklenti olmadan, suçlamadan ve kınamadan. Gözlerine dikkatlice bakarak.. Yüksek benliklerimizin en uygun çözümü oluşturacaklarına kesin bir inançla.. Bizler birbirimizi kırmış, üzmüş, yormuş olabiliriz.. Ama o zaman için yapabileceğimiz buydu. Bunun için kendimi ve seni anlayabiliyorum.. Biz ancak ve sadece yapabileceğimizin en iyisini yapmıştık, o zaman için.. Hiçbir şeyin beni üzmeyeceği, kırmayacağı o düzeyde ben biliyorum ki sonsuz ve sınırsız bir benliğe sahibim.. Şimdi daha derinlerde yatan bir bilgelikle yeni bir çözüm oluşturabileceğimizi biliyorum.. Sevginin her sorunu çözeceğini biliyorum.. Kafamda çözüm için tahminde bulunmuyorum.. Bırakıyorum kendimi senin ve benim derin bilgeliğimize.. Şimdi sükunetle ve sevgiyle bu mesajımı aldığını biliyorum.. Ve sonuç ne olursa olsun ikimizin de en üstün mutluluğu için bir yol bulunacağını.. Ve her zaman, bütün insanlar için hep aynı şekilde. Yüksek Benlikler düzeyinde sorun diye bir şeyin olmayacağını.. Ve teşekkür ediyorum Yüksek Benliğime.. Ve senin Yüksek Benliğine..
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2009, 10:05 PM   #46 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesajina 11 kez İyi ki varsın denildi
maranda is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz

rüyalarımla yüzleşme fırsatı yarattınız,teşekkürler...
maranda isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-04-2009, 01:54 AM   #47 (permalink)
Teğmen
 
bolukbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bolukbas is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz

iyi geceler red folower ben çok değişik ve güzel rüyalar dizisi gördüm siz bu konuda uzmansınız sanırım size özel yazmak istiyorum çünkü rüyamın herkez tarafında n irdelenmiyecek bir rüya olduğunu ve farklı yorumlarla bozulmasını ve etkilenmesini istemiyorum ya beni ekleyin lütfen yada mail adresinizi verin benim için çok özel ve biran evvel açıklanması gerekli rüyalar bunlar saygılarımla.
__________________
HAYATIM BENİM
bolukbas isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-04-2009, 12:54 PM   #48 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz

Merhaba bolukbas Mesajınızı okudum yanlız size cevap yazmadım, nedeni benim burada anlatmaya çalıştığım şey sanırım yanlış anlaşılmaya neden oluyor.

Konu başından itibaren rüyalarınızı ancak siz yorumlayabilirsiniz, bunun için yardımcı kaynak diye tabir edilen rüya tabirleri kitaplarından ve bu konuyla ilgili sitelerden yardım almanız rüyalarınızı yanlış yorumlamanıza neden olacaktır diye defalarca yazdım. Sanırım konuyu okumamışsınız. Üzgünüm rüyanıza yorum yapamam, ben tabirci değilim. Bu konuda uzman da değilim, sadece bir kitaptan hayatınıza belki bir katkı olur diye alıntılar yaparak paylaşıyorum.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-04-2009, 12:51 AM   #49 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz

Anne-Baba Bütünleşmesi

Kendi içimdeki anne-babayla bütünleşmenin zamanı. Kendi ruhsal bütünlüğümün, eksiksiz ve bütün olan ruhumun erkek ve dişi yanıyla. Sevgi, şefkat ve gücün harika karışımı. Benim içimde. Gerçek annemden alamadığım ya da almayı beklediğim sevgiyi oradan alabilirim. Babamın bana vermesini beklediğim ilgisini, kendi bütünlüğümden. Onlar bana ancak sahip olduklarını verdiler. Yapabildikleri buydu ve en iyisini yapmışlardı. Onları anlıyorum ve seviyorum. Şimdi ben hiç kaybolmayacak, hep bana ait bir kaynağa bağlanıyorum ve kendi anne-baba enerjimle bütünleşiyorum. Ve bilinçaltımın olağanüstü kaynağından rüyalarım aracılığıyla bu bütünleşmeyi sağlamak üzere uykuya dalıyorum. Orada kendi annem ve babam beni bekliyor olacaklar ve ihtiyacım olan her şeyi bana sunacaklar. Ve hep bu sürecek. Her ihtiyaç hissettiğimde. Kendi içimde kadın ve adamı, erkek ve dişiyi, anne ve babayı bütünleştirme işlemi, o büyük esrarlı birleşme. Rüyalarımda kendiliğinden ve kolayca. Biliyorum.. Bekliyorum ve kabul ediyorum…

Hayat Amacı Olumlaması

Kendimi rüyaların bilgeliğine bıraktığımda Yüksek Benliğim’in bana en uygun biçimde, ihtiyacım olan mesajı vereceğini biliyorum.

Ve sabah uyandığımda bu mesajları açık ve net olarak hatırlıyorum. Anlıyorum. Tam olarak ne demek istediğini.. Beni en güzel yere yönlendirmek üzere bana mesajlar verdiğini biliyorum. Onunla işbirliği yapıyor olmak gerçekten çok güzel. O benim en ideal, eksiksiz ve tam olan tarafımdır. Tanrı’ nın sevgisinden yarattığı öz. Hayat programlarımı bilen, düzenleyen ve Tanrı’yla bu konuda işbirliği yapan tarafımla rüyalarımda buluşup, bilgi almak ve güçlenmek için ideal bir fırsat. Ve ben bu fırsatı kullanıyorum.

Bunun için şimdiden Yüksek Benliğim’e teşekkür ediyorum. Sorumu soruyorum net ve açık olarak. Hizmet etmek için neyi bilmem gerekiyor? Bu hayatta neyi gerçekleştirmem gerekiyor? Kendimi uykuya bırakıyorum…
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-04-2009, 02:01 AM   #50 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz

Çocuklar İçin Rahat Uyku Olumlaması ( gece kabus görüp rahatsız olan çocuklarınız için uyumadan önce onlara okumanız faydalı olacaktır)

Kendimi uykunun kollarına bırakıyorum. Beyaz, büyük bir bulutun içine. Aydınlık ve ılık. Orada benim en iyi koruyucum olan .........(sevdiği bir oyuncağının adını kullanabilirsiniz.) beni bekler. Güçlü, büyük ve akıllı. O beni çok seviyor. Biz onunla oyun oynuyoruz. O, beni rüyalarımda çok güzel yerlere götürüyor. Her gece komik, şaşırtıcı ve ilginç maceralar yaşıyoruz onunla. Sonra gezimiz bitince beni geri getiriyor. Usulca yatağıma dönüyorum. Büyük, beyaz buluta girdiğimde kimse beni göremez. Ben görünmez olurum. Ben istediğimde görünürüm sadece. Orada hiç acıkmam ve yorulmam.

Yeni şeyler öğrenirim ve dinlenirim. Orada ben çok güçlü olurum. Arkadaşlarımla beraber, oynarız ve konuşuruz. Sabah kalktığımda dinlenmiş ve biraz daha büyümüş olurum. Neşeyle güne başlarım. Böyle birçok bulut var içine gireceğim. Her gece birinin içine girer, rüyalar görürüm. Onlar benim bulutlarımdır. Bazen arkadaşlarımı da çağırırım. Onlarla oynamak için. Bazen de yalnız olurum. Kendimi uykunun kollarına bırakıyorum. Sakince, rahat ve gevşemiş olarak..
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
ruyalarimiza, uyaniyoruz


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Rüyalarımıza Uyanıyoruz

Alternatif Kişisel Gelişim ve Rehber Rüyalar Rüyalarımıza Uyanıyoruz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız RÜYA ÇEMBERİ Geniş bir odanın tam ortasında durun. Mümkünse rahatça hareket edebileceğiniz bir yer seçin. Odanın tam ortasında büyük bir çember hayal edin. Eğer bunu yapamıyorsanız bir çember oluşturun. Bu çembere hayalinizde bir renk verin. Çemberin içine bir adın atın ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Rehber Rüyalar nerededir kimdir Rehber Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Rüyalar hipnoz Rehber Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.