Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/)
-   -   Gündüz ve gece farklı telkinleri dinlemek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/625952-gunduz-ve-gece-farkli-telkinleri-dinlemek.html)

ava 24-11-2016 10:44 AM

Gündüz ve gece farklı telkinleri dinlemek
 
Merhabalar, ben gündüz 7-8 saat gecede 8-10 saat civarında telkinleri dinliyorum 10 gün çekirdek inanç takip eden 10 gün başka telkinler şeklinde ilerliyorum böyle yapmak yerine gece çekirdek inanç gündüz diğer telkinleri dinlesem uygun olur mu? Yada çekirdek inancın içine diğer telkinleri eklesem ki o zaman yirmiye yakın telkinden oluşan bir liste olacak ne yapmalıyım bilgisi olan arkadaşlar ne derler?

MuminOKAN 24-11-2016 05:59 PM

Cevap: Gündüz ve gece farklı telkinleri dinlemek
 
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Yardımcı olacaktır.

ava 24-11-2016 07:05 PM

Cevap: Gündüz ve gece farklı telkinleri dinlemek
 
Rehber bölümüne baktım ve cevabı bulamadım 30kere sorulan sorulara bile cevap veriyorsunuz bu soruda cevabı olmayan bir yere yönlendiriyorsunuz zaten ben sorumda bilgisi olanların cevabını rica etmiştim siz boşuna zahmet etmişsiniz

MuminOKAN 28-03-2017 11:50 PM

Cevap: Gündüz ve gece farklı telkinleri dinlemek
 
:) komik olduğunuzu daha önce söylemişlerdir. Sanırım başka bilen de çıkmamış. Bildiğim kadarıyla cevap verebilirim, telkinleri dinlemede, öncelikle ve özellikle, ego ve güven güçlendirici telkinlerini öneriyoruz, bunlarında yaklaşık her birinin 80 saat dinlenmesi öneriliyor. Devamında kendi listenizi oluşturabilirsiniz. Zahmet edip diğer konuları da inceleseydiniz benzer cevapları bulacaktınız.

mutluhayatim 01-04-2017 06:29 PM

Cevap: Gündüz ve gece farklı telkinleri dinlemek
 
Merhaba,
Sorunuz çok önce sorulmuş fakat bu şekilde dinleyen ya da dinlemek isteyen arkadaşlar için bu cevabı yazma gereği duydum. Bu şekilde dinlemeyin arkadaşlar. Aşırı yükleme olur. Günün büyük bir bölümünü telkin dinleyerek geçirmeyin. Tabi biliyorum telkin dinlerken başka şeylerde yapıyorsunuz. Fakat ondan bahsetmiyorum yaklaşık 6 -8 arası telkin dinleseniz yeter. Listeniz çok kalabalık olmasın. Bu telkinin etki süresini uzatır. Zaten bilinçaltımızın telkinlere direnme süresi var birde listeniz çok kalabalık olursa niye işe yaramıyor ya diye bırakırsınız. Birde hiç fark ettniz mi bilmiyorum ama benim gündüz dinlediğimde sıkça başıma gelir. Birisi bana bir şeyler anlattığında o anda telkin dinliyorsam eğer sanki iki kişi birden bana birşeyler anlatıyormuş gibi oluyor ve algılama güçlüğü çekiyorum. O yüzden ben gece uyurken dinliyorum. Sonuç olarak gece uyurken çevrimizdeki sesleri duymaya devam ediyoruz.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:21 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.