Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/)
-   -   Merak ediyorum siz nasil dinliyorsunuz ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/625615-merak-ediyorum-siz-nasil-dinliyorsunuz.html)

Bsm 21-02-2016 05:44 PM

Merak ediyorum siz nasil dinliyorsunuz ?
 
1 haftadir 10-12 saat arasinda dinliyorum telkinleri.Yalniz soyle birsey var bende.Baskalarinin dusuncelerine cok takiliyorum.Ornegin sirf sen cok degistin vs diyecekler diye hani benim eski halimden cok daha iyi oldugumu hayata baglandigimi soylemeleri bile sinirime dokunuyo :D.Yani okul hayatimda falanda boyle.Birsey yapsam millet ne der diye dusunuyorum.Haliyle degisimimi de farkedemiyorum.2 hafta dinlemem gerektigi soyleniyor okudum forumlari kisiye gorede degisiyormus.Ben 1 hafta dinledim ve simdi baskalarinin dusuncelerini ekledim listeme.Birde benim listem 1 saat ego 1 saat sucluluk 1 saat baskalarinin dusunceleri seklinde gidiyor dongu halinde.Yeni basladigim bir telkine zamanimi fazla mi ayirmaliyim?Su telkin ekleme cikarma konusunda cok sknti yasiyorum.
Kendi dinleme sekliniz nasil ve faydasini gordunuz mu ?

DaybyDay 23-02-2016 10:59 PM

Cevap: Merak ediyorum siz nasil dinliyorsunuz ?
 
Günde 12 saat çok fazla değil mi? 6-8 saat dinlemek normaldir.
Yılmadan dinlemeye devam et, değişimler hemen olmuyor sabretmek gerekir. Başkalarının düşüncelerine son benim de dinlediğim bir telkindi. Faydasını göreceksin bence.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:39 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.