Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/)
-   -   Atakan Sönmez'e sorularım var (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/625361-atakan-sonmeze-sorularim-var.html)

hayatimdegisti 25-09-2015 12:27 PM

Atakan Sönmez'e sorularım var
 
Bu bölümde sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.Soracağınız soruların sadece size özel olmaması başkalarına da yardımcı olabileceği sorular olması daha iyi olur.Böylece bu başlığı okuyan başkaları da faydalanabilir.

delidervis 26-09-2015 03:59 PM

Cevap: Atakan Sönmez'e sorularım var
 
Neden kırık linkler düzeltilmiyor? İşim gereği evdeyim ve sürekli bilgisayar başındayım. Eğer gerekli izinler sağlanırsa yardımcı olabilirim. (meşgul olduğunuzu düşünerek yazıyorum)

hayatimdegisti 26-09-2015 07:10 PM

Cevap: Atakan Sönmez'e sorularım var
 
Suçluluk telkini temel telkin olarak indirilebiliyor.Tüm telkinlerin server'a yüklenmesi yük getirecektir.Yine de kullancıların yandex'te actiği linkleri veriyoruz.
Ayrica sitede değişiklikler olacak.O zaman dosya indirme daha da kolaylasacaktir.

mutluhayatim 18-11-2015 10:48 PM

Cevap: Atakan Sönmez'e sorularım var
 
Merhaba. Bence siteye ufak eklemeler yapsanız iyi olur. Mesala bir mesajımıza cevap geldiğinde bize bildirim gelse falan çok iyi olur.

pinky9 06-12-2015 02:07 AM

Cevap: Atakan Sönmez'e sorularım var
 
yanlis hatirlamiosam kitap yazmayi dusunuyordunuz ne oldu acaba o kitap:) birde sitenin demirbaslarindan olan ozlem hanim nerelerde bayadir ugramiyor foruma merak ettim kendisini cok guzel seyler paylasiyordu

pinky9 13-12-2015 04:57 PM

Cevap: Atakan Sönmez'e sorularım var
 
atakan beyy konuları açıpp ortadan kayboluyorsunuz, siteye yıllardır yenilikler gelicek diyosunuz ortada hiçbişey yok size erteleme telkinini tavsiye ediyorum:)))))

Dusunsel 13-12-2015 08:00 PM

Cevap: Atakan Sönmez'e sorularım var
 
Alıntı:

pinky9 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 856671)
atakan beyy konuları açıpp ortadan kayboluyorsunuz, siteye yıllardır yenilikler gelicek diyosunuz ortada hiçbişey yok size erteleme telkinini tavsiye ediyorum:)))))

Ahaha destekliyorum y789

firdevsi ala 13-12-2015 08:28 PM

Cevap: Atakan Sönmez'e sorularım var
 
Atakan beyin teshisi bile konmus :)

pinky9 01-01-2016 09:07 PM

Cevap: Atakan Sönmez'e sorularım var
 
atakan bey forumda konuları açıp açıp gidiyosunuz sonra foruma uğramıyosunuz bile, hiçbir yenilik yok en basitinden 8 senedir KOSKOCA 8 SENEDİR kilo verme ada'nın su versiyonu gelecek diyosunuz konuya bir çok kişi yazıyo bekliyo, bari gelmicek diyinde anlayalım. Açtığınız konulara uğrayın bari arada atakan beye sorular die konu açtınız ordada yoksunuz. Forumla hiç alakanız kalmadı. Erteleme sorununuz var sanırım :) Sizi seven biri olarak sitemime kızmayın tamam forumlar eskisi kadar popüler değil ama en azından söz verdiğiniz şeyleri yerine getirin. Kitap çıkacak dediniz ta 8 sene önce o bile çıkmadı daha.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.