Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/)
-   -   telkinler ne kadar sürede hazırlanıyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/624211-telkinler-ne-kadar-surede-hazirlaniyor.html)

Janit 25-06-2014 06:41 PM

telkinler ne kadar sürede hazırlanıyor

arkadaşlar daha önce isme özel telkin alan arkadaşlara bir sorum olucak.
ben geçen hafta isme özel 2 tane telkin almak için sipariş vermiştim.18 haziranda mesaj geldi hazırlanma aşamasında diye.bugün 25 haziran o günden beri daha haber gelmedi.Bu normal birşeymi ne kadar sürer telkinlerin hazırlanması.

Dusunsel 25-06-2014 06:56 PM

Cevap: telkinler ne kadar sürede hazırlanıyor

Şahsen ben ders çalışma telkini sipariş etmiştim sadece tek telkin 1 haftada hazırlanıp elime ulaştı seninki 2 telkin 2 hafta sürebilir atakan bey ile konuşmuştum hazırlık aşamasının 1 hafta sürüceğini söyledi zaten hazırlandıgında telefonunuza mesaj geliyor veyat sipariş takibe bakıp anlayabiliyorsunuz merak ettim siz hangi telkinleri sipariş ettiniz ? sevgiyle kalın :)

Janit 25-06-2014 11:25 PM

öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim :) ben kekemelik telkini ve futbolculuk telkini sipariş ettim.Bu telkinler hakkında bilginiz varmı sizin,kullanan birinden falan birşeyler biliyomusunuz.Siz bu arada ders çalışma telkinini ne zamandır dinliyosunuz,faydasını gördünüzmü? Sevgiyle kalın :)

ismet35 25-06-2014 11:30 PM

bende fotoğrafik hafıza telkini sipariş verdim bana ne zaman gelir acaba

Dusunsel 26-06-2014 10:51 AM

Ders çalışma telkininin 21 günlük ilk sürecini tamamladım şuan 7 günlük süreç içerisindeyim dinlerken çok sinirli duygusal oldugum zamanlar oldu ilk başlarda okul ile ilgili rüyalar gördüm ve durup dururken birşeyler olsada çalışsam dedim içimden sürekli ders çalıştıgımı falan hayal ettim istemsizce 2 ay sonra tamamen etkili olucağına inanıyorum..

Kekemelik telkini kullanan 1-2 insanın konusu , yorumu forumda mevcut diye hatırlıyorum arama kısmından aratarak bulabilirsiniz fakat telkinlerin herkesteki etkisi farklı oldugu için o kişide olanlar sizde olmayabilir yada tam tersi

İsmet sipariş takipten bak hazırlanıyor diyorsa 1 hafta sonra elinde olur :)

ismet35 26-06-2014 04:44 PM

sipariş numarası istiyor. bende yok nasıl yapacam

Janer 26-06-2014 04:57 PM

sitede numaralar var . Orayı ararsanız en net cevabı alırsınız .

Janit 27-06-2014 04:30 PM

Dusunsel birde şunu sormak istiyorum sana.Biz normalde ücretsiz telkin dinlerken önce ego ve suçluluk ardından diğerlerini listeye ekliyoruzya.İsme özel telkinlerdede bu böylemi.Yani yeni telkin dinlemeye başlayan biri isme özel telkin aldığı zaman gene önce ego ve suçluluk dinlemesi gerekiyormu yoksa direkman bunlaramı başlıyoruz

Dusunsel 27-06-2014 06:49 PM

İstersen direk başlayabilirsin şahsen benim ders çalışma cd sinin içerisinde isme özel birde kendine güven vardı isme özel oldugu için onuda dinliyorum diğerlerine gerek duymadım çünkü 1 yıla kadar ücretsiz telkinlerden yararlandım kekemelik ve futbolculuk telkinlerine şöyle bir bakınca altında suçluluk yatabilir diye düşünüyorum bence ilk 21 gün dinleyip gözlemleyin neler oluyor ona göre listenizden çıkarın :)

Janit 01-07-2014 04:57 PM

birde şunu sorcaktım günde kaç tekrar dinlemek gerekiyor herbir telkini.siz ne kadar dinliyorsunuz ders çalışma telkinini

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:32 PM.