![]() |
Benim Sorunum Ne Artık istemediğim birini gördüğümde küs olduğum yada öğretmen ile konuşurken kalbim benim çok rahat duyacağım şekilde aşırı şekilde atmaya başlıyor yanıyorum bütün kanım çekiliyor adeta yaşım ocakta 17 oluyor 1 yıldır bu telkinlerle yakınım herşey dinlemeye başladığım beyin dalgalarıyla vb.. işlerle uğraştığım zaman başladı belkide örnek ; x bana mesaj atmış ( istenmeyen küs olduğum sevmediğim herhangi bir kişi ) o mesajı okumadan kalbim atmaya başladı kendim duyabiliyorum vücudumdan tüm kanlar çekildi ve hiçbir şey düşünemiyorum heyecanım yok bu başka birşey heyecan değil panik atak olabilirmi diye düşünüyorum tam anlatamadım sanırım ama lütfen yardım edebilirmisiniz ne önerirsiniz ? |
Cevap: Benim Sorunum Ne istemediğim herhangi bir olayda bu şeyleri yaşamaktan bıktım telkin önerisi vb.. herşey için teşekkürler nil gün hanımın stres telkinininden yararlanmayı deniyicem bulmuşken internette. |
Cevap: Benim Sorunum Ne z-ponopono stres temizliği mp3 var bir de, googleda aratırsan bulursun,bulamazsan söyle ben sana atayım. Stres ve korkuya giriyosun bence acaba ne olacak şimdi diye. |
Cevap: Benim Sorunum Ne Alıntı:
|
Cevap: Benim Sorunum Ne yine nette uman psikiyatristler var ücretsiz yardımcı oluyorlar sorununu onlara yazıp teşhisini doğru bi şekilde alabilirsin. |
Cevap: Benim Sorunum Ne facebook adresinden de psikiyatrist yazıp doktorları ekleyip msj atabilirsin mutlaka birisi sana dönüş yapacaktır. |
Cevap: Benim Sorunum Ne Korku temizliğini buldum ama indirilmiyor sanırım http://www.kontejyan.com/hooponopono...zligi-mp3.html Stres temizliğinin linkinide kaldırmışlar:/ mail adresini at istersen özelden maille yollamayı deneyim |
Cevap: Benim Sorunum Ne Tabi panik atak ihtimali var ama bunun teşhisini koymak bize düşmez. Forumdaki telkinler iyi gelebilir. Başkalarının düşüncelerini önemseme, ego, kendine güven dinleyebilirsin. Onun dışında EFT ve sedona gibi yöntemlerle ilgili bir kaç çalışma yapabilirsin. Forumda ilgili konu başlıklarına bakmanı tavsiye ederim. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:43 AM. |