![]() |
Telkin ve arkadaki ses Merhaba, yeniyim Ailem sigara içiyor bunu istemiyorum bu yüzden buradayım, telefon seslerini telkinli müzik yapacağım fakat emin olamadığım bir nokta var. Audacity ile, Telkinin -21db, Müzik +7db yapıyorum ve arkadan sesim geliyor ama çok kısık anlaşılmıyor, bazen de sesim gidiyor. Ne dediğimi anlamıyorum ama. İşe yarar mı? Teşekkür ederim.. |
Cevap: Telkin ve arkadaki ses Ben ne dediğini ne yapmaya çalıştığını anlamadım :) |
Cevap: Telkin ve arkadaki ses Alıntı:
|
Cevap: Telkin ve arkadaki ses Hımm şimdi anladım. Bu konuda bi fikrim yok maalesef. |
Cevap: Telkin ve arkadaki ses Merhaba, Herkes biliyor diye bir önyargıya kapıldım kusura bakmayın. Biraz daha açayım. Programda, telkinimin sesini kısarak müziğimin altına ekliyorum. Telkinin sesi geliyor ama çok dikkat edilirse, zaten o ses gelsede anlamıyorsunuz bile. Acaba doğru bir işlem mi yaptım, diye merak ediyorum. Emin olamadım :) |
Cevap: Telkin ve arkadaki ses programı nerden indirebilirim link atabilirmisiniz bende bi bakiyim:) |
Cevap: Telkin ve arkadaki ses Zil sesi çok kısa süreli çalacağı için çok da hızlı etki etmez. Forumda sigarayı bırak telkini var. Onu kullanabilirsiniz. Evde yüksek sesle açın onların da kulağına gidecek şekilde faydalı olabilir. Ama her şeyden önce onların istemesi de önemli tabi. |
Cevap: Telkin ve arkadaki ses Teşekkür ederim. Telkinimde sanırım bir problem, yok kendim için für elise arkasına bir telkin yaptım, bir kaç gündür dinliyorum 3-5 defa arka arkaya telkinden kendime yönlendirdiğim mesajlar yavaş yavaş kıvılcımlanmaya başladı diyebilirim. @lavinya10, Audacity, tamamen açık kaynak kodludur(GPL): Audacity: Free Audio Editor and Recorder Bir kaç tane daha ücretsiz, paylaşıma açık benzer yazılım daha paylaşayım. Wavosaur: Wavosaur free audio editor with VST and ASIO support TraversoDAW: Home — Traverso DAW İyi çalışmalar.. |
Cevap: Telkin ve arkadaki ses bişi anladıysam merilin monro olayım :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:33 AM. |