Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/)
-   -   Telkinlerden Beyin Dinlenmiyor Olabilir Mi ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/623684-telkinlerden-beyin-dinlenmiyor-olabilir-mi.html)

YeniYasam 10-11-2013 03:28 PM

Telkinlerden Beyin Dinlenmiyor Olabilir Mi ?

Merhaba uzun zamandır bu sitedeki telkinleri kullanıyorum telkinleri bıraktığm zamanlarda kendimi verdiğim yoğun işlerde gün geçtikçe daha iyi oluyorum enerji dolu oluyorum fakat telkinleri gece uyurken dinlediğim için mi bilmiyorum ama sabahları sanki hiç uyumamış gibi halsiz yorgun beynimi yorgun hissediyorum buda işlerde bir düşüşe sebeb oluyor galiba böyle birşey mümkünmü bilgili birisi aydınlatabilirse sevinirim :)

nefes_almak 10-11-2013 03:48 PM

Cevap: Telkinlerden Beyin Dinlenmiyor Olabilir Mi ?

Alıntı:

YeniYasam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 847682)
Merhaba uzun zamandır bu sitedeki telkinleri kullanıyorum telkinleri bıraktığm zamanlarda kendimi verdiğim yoğun işlerde gün geçtikçe daha iyi oluyorum enerji dolu oluyorum fakat telkinleri gece uyurken dinlediğim için mi bilmiyorum ama sabahları sanki hiç uyumamış gibi halsiz yorgun beynimi yorgun hissediyorum buda işlerde bir düşüşe sebeb oluyor galiba böyle birşey mümkünmü bilgili birisi aydınlatabilirse sevinirim :)

evet telkinler her ne kadar olumlu mesajlar da içeriyor olsalar. insanda beyin doluluğu hissi yaratabiliyorlar çünkü çoğu uzunca bir içeriğe sahip. gece telkin dinlemek size iyi gelmiyor olabilir. siz de gündüzleri dinlemeye çalışın. veya mutluluk telkini, erteleme telkini gibi içeriği daha kısa olan telkinleri dinleyin.
bana şahsen uzun içerikli telkinler iyi gelmiyor ve sizin bahsettiğiniz sorunları yaşıyorum. kısa içerikli telkinlerde bir sorunum olmuyor. sizdede durum böyle olabilir.

sweeet 10-11-2013 05:43 PM

Ben gece dinlerken hiç böyle bir sorun yaşamıyordum aksine çok daha kolay ve enerjik uyanıyordum. Bence de gündüz dinleyerek çözebilirsiniz. Düşüncelerinizle telkin metinleri arasında çok fazla çatışma varsa belki bu da geceleri sizi duygusal olarak yoruyordur. Gösterdiğiniz direnç nedeniyle de böyle hissediyor olabilirsiniz. Telkinleri olumlamalarla desteklemenizi öneririm.

YeniYasam 10-11-2013 08:58 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 847686)
Ben gece dinlerken hiç böyle bir sorun yaşamıyordum aksine çok daha kolay ve enerjik uyanıyordum. Bence de gündüz dinleyerek çözebilirsiniz. Düşüncelerinizle telkin metinleri arasında çok fazla çatışma varsa belki bu da geceleri sizi duygusal olarak yoruyordur. Gösterdiğiniz direnç nedeniyle de böyle hissediyor olabilirsiniz. Telkinleri olumlamalarla desteklemenizi öneririm.

çok güzel özetlediniz teşekkür ederim mutluluk telkini dinliyorum şimdi sadece ve direk hissettirdi sanırım bişeyler :) yatmadan önce dinlerim bendee

Hayat Kalemi 11-11-2013 01:25 PM

Zihninizin değişime verdiği tepki. Genellikle uyku, sinirlilik, zihin karışıklığı gibi olabiliyor. Bunların dışında da; telkin müziğinden bağımsız olarak, vücudunuzun ihtiyacı olan temel besinler, vitamin mineral eksikli de olabilir. Hava değişimi malumunuz kışa geçiş dönemi.

sweeet 11-11-2013 08:48 PM

Vücuda yeteri kadar su alınmaması bile yorgunluk yapıyormuş.

YeniYasam 11-11-2013 08:52 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 847699)
Vücuda yeteri kadar su alınmaması bile yorgunluk yapıyormuş.

Susamasam bile su içiyorum üstelik sporcuyum fiziksel birşeyden dolayı yorgunluğum olduğunu sanmıyorum

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:27 PM.