![]() |
Telkinlerden Beyin Dinlenmiyor Olabilir Mi ? Merhaba uzun zamandır bu sitedeki telkinleri kullanıyorum telkinleri bıraktığm zamanlarda kendimi verdiğim yoğun işlerde gün geçtikçe daha iyi oluyorum enerji dolu oluyorum fakat telkinleri gece uyurken dinlediğim için mi bilmiyorum ama sabahları sanki hiç uyumamış gibi halsiz yorgun beynimi yorgun hissediyorum buda işlerde bir düşüşe sebeb oluyor galiba böyle birşey mümkünmü bilgili birisi aydınlatabilirse sevinirim :) |
Cevap: Telkinlerden Beyin Dinlenmiyor Olabilir Mi ? Alıntı:
bana şahsen uzun içerikli telkinler iyi gelmiyor ve sizin bahsettiğiniz sorunları yaşıyorum. kısa içerikli telkinlerde bir sorunum olmuyor. sizdede durum böyle olabilir. |
Cevap: Telkinlerden Beyin Dinlenmiyor Olabilir Mi ? Ben gece dinlerken hiç böyle bir sorun yaşamıyordum aksine çok daha kolay ve enerjik uyanıyordum. Bence de gündüz dinleyerek çözebilirsiniz. Düşüncelerinizle telkin metinleri arasında çok fazla çatışma varsa belki bu da geceleri sizi duygusal olarak yoruyordur. Gösterdiğiniz direnç nedeniyle de böyle hissediyor olabilirsiniz. Telkinleri olumlamalarla desteklemenizi öneririm. |
|
Cevap: Telkinlerden Beyin Dinlenmiyor Olabilir Mi ? Zihninizin değişime verdiği tepki. Genellikle uyku, sinirlilik, zihin karışıklığı gibi olabiliyor. Bunların dışında da; telkin müziğinden bağımsız olarak, vücudunuzun ihtiyacı olan temel besinler, vitamin mineral eksikli de olabilir. Hava değişimi malumunuz kışa geçiş dönemi. |
Cevap: Telkinlerden Beyin Dinlenmiyor Olabilir Mi ? Vücuda yeteri kadar su alınmaması bile yorgunluk yapıyormuş. |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:27 PM. |