Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/)
-   -   Telkin Listem (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/622834-telkin-listem.html)

Mert34 13-04-2013 12:13 PM

Telkin Listem

3 Gündür kendine güveni tek başına dinliyorum gece yatarken koyuyorum sabah kadar sonra sabahta dinliyorum forumu biraz gezdim ve tek yapmayın gibisinden yazılarda gördüm ihtiyacım olan telkinleri şöyle sıraladım

Suçluluk duyguları
Topluluk karşısında konuşma
Kendine Güven
Sosyal Fobi

Bu 4 telkini sırayla dinliyorum sorun olurmu ?

Ve 4 telkini dinlediğim için etki sürelerinde artma olurmu

heromaster 13-04-2013 05:18 PM

Cevap: Telkin Listem

Evet telkin sayısı arttıkça etki etme süresi de uzuyo ama 4 telkin için pek fazla bir değişiklik olmaz...
dinleme yöntemin çok iyi burdaki telkinleri istediğini istediğin sırayla dinleyebilirsin sorun olmaz...

serpilelif 13-04-2013 10:10 PM

Alıntı:

Mert34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839250)
3 Gündür kendine güveni tek başına dinliyorum gece yatarken koyuyorum sabah kadar sonra sabahta dinliyorum forumu biraz gezdim ve tek yapmayın gibisinden yazılarda gördüm ihtiyacım olan telkinleri şöyle sıraladım

Suçluluk duyguları
Topluluk karşısında konuşma
Kendine Güven
Sosyal Fobi

Bu 4 telkini sırayla dinliyorum sorun olurmu ?

Ve 4 telkini dinlediğim için etki sürelerinde artma olurmu

mrb mert bence 4 telkin fazla değil ama ilk hafta sadece ego güçlendirici ve suçluluk, sonra ihtiyacınıza göre diğerlerini teker ekleyin deniyor. bi de suçluluk duygularını mutlaka ego güçlendirici ile birlikte dinlemek gerekiyormuş. bence listeye onu da eklemelisin. s456

Mert34 13-04-2013 11:32 PM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839264)
mrb mert bence 4 telkin fazla değil ama ilk hafta sadece ego güçlendirici ve suçluluk, sonra ihtiyacınıza göre diğerlerini teker ekleyin deniyor. bi de suçluluk duygularını mutlaka ego güçlendirici ile birlikte dinlemek gerekiyormuş. bence listeye onu da eklemelisin. s456

Ego güçlendirici ego arttırmıyormu ben ego sevmem egolu birisi olmak istemiyorum ego güçlendiricide buna yaramıyormu bi yanlışım varsa affedin

huriye_89 13-04-2013 11:42 PM

Alıntı:

Mert34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839269)
Ego güçlendirici ego arttırmıyormu ben ego sevmem egolu birisi olmak istemiyorum ego güçlendiricide buna yaramıyormu bi yanlışım varsa affedin

evet olumsuz ego genelde insannın kendini diğerlerinden üstün görmesine sebep olur ama bu sitede kullanılan ego güçlendirici telkin özgüvene katkı sağlar. haliyle kibirli değil özgüvenli hissedersinizi kendinizi. gelişme yolundda başarılar music45

serpilelif 14-04-2013 12:25 AM

Yüksek ego iyi değildir.Ancak zayıf egoda insanı mutsuz eder..
Bu telkinin amacı bu dengeyi sağlamaktır.Özellikle suçluluk duyguları telkini dinlenmesi esnasında kişi hem kendisini hem başkalarını affeder.Kimisi için bu zorlu bir süreçtir.Bu süreci daha kolay geçirebilmek için suçluluk duygularının yanı sıra ego kuvvetlendirici telkinin birlikte dinlenmesini öneriyoruz...Zaten suçluluk telkinin yazarıda bu şekilde dinlenilmesini önermektedir.

Dünyada bu tür telkinler ego strengthening olarak geçmektedir.En başta kullanılan telkinlerdendir.Terim olarakda ego güçlendirme çokca kullanılır.

İmgeleme hipnoterapide ve hipnoanaliz de de yoğun olarak kullanılmıştır. Pelletier ego güçlendirme amacıyla danışana “hayatın güçlükleri karşısında daha da güçlenmiş, uzun ve köklü bir ağaç gibi olacaksınız” şeklinde telkinler verilmesini önermektedir.

Özetle burada ki ego kotu anlamda ego değil daha çok kişinin kendine güveninin artmasını zorluklara karşı daha kuvetlenmesini sağlayan iyi anlamda egodur.

mert, bunlar ışıldayan safir'in açıklamalarıdır. umarım yardımcı olmuşumdur.

serpilelif 14-04-2013 12:27 AM

Yüksek ego iyi değildir.Ancak zayıf egoda insanı mutsuz eder..
Bu telkinin amacı bu dengeyi sağlamaktır.Özellikle suçluluk duyguları telkini dinlenmesi esnasında kişi hem kendisini hem başkalarını affeder.Kimisi için bu zorlu bir süreçtir.Bu süreci daha kolay geçirebilmek için suçluluk duygularının yanı sıra ego kuvvetlendirici telkinin birlikte dinlenmesini öneriyoruz...Zaten suçluluk telkinin yazarıda bu şekilde dinlenilmesini önermektedir.

Dünyada bu tür telkinler ego strengthening olarak geçmektedir.En başta kullanılan telkinlerdendir.Terim olarakda ego güçlendirme çokca kullanılır.

İmgeleme hipnoterapide ve hipnoanaliz de de yoğun olarak kullanılmıştır. Pelletier ego güçlendirme amacıyla danışana “hayatın güçlükleri karşısında daha da güçlenmiş, uzun ve köklü bir ağaç gibi olacaksınız” şeklinde telkinler verilmesini önermektedir.

Özetle burada ki ego kotu anlamda ego değil daha çok kişinin kendine güveninin artmasını zorluklara karşı daha kuvetlenmesini sağlayan iyi anlamda egodur.

mert, bu sözler ışıldayan safir e aittir. umarım yardımcı olabilmişimdir.t678

Mert34 14-04-2013 10:28 AM

çok iyi yardımcı oldunuz cevap yazan herkese teşekkürler. listemin içine katıcam egoyu şimdi :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:03 PM.