Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/)
-   -   TELKINLERI AYRISTIRICI PROGRAM (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/620913-telkinleri-ayristirici-program.html)

boyzone 25-03-2012 05:03 PM

TELKINLERI AYRISTIRICI PROGRAM
 
Merhabalar ben telkin cdlerini kullanip kisa zamnda mucizelere sahit oldum ve bu gun itibariyle hayatim degisti ailesine uye oldum.

Fakat onemli bir kaygi soz konusu-Etrafimda bu telkinleri cok dinlemek isteyen insanlar var ben telkin iceriklerini gostersemde tam anlamiyla itibar etmiyolar kaygilarini saygi ile karsiliyorum asagiya etrafimdan duydugum kaygilari yazayim muhtemelen buradaki uyelerede bu tarz kaygilar gelmistir AMA BUNA KARSI ONEMLI BIR ONERIM OLACAK TELKINLERI HAZIRLAYAN ATAKAN BEY DEN HEM GUVENINIRLIK ANLAMINDA BU SITEYE UYE OLANLARIN ETRAFINDAKI YARDIMA MUHTAC OLAN BIR COK INSANA FAYDASI DOKUNACAK.

KAYGILAR-- TELKINLER YA BENI DINDEN CIKARACAK SEYLER SOYLUYOSA.

TELKINLER INTAHAR ET INTAHAR ET DIYIP SAKAT BIR DURUM OLMASIN.

BEYNIMIZI SIFIRMASIN DELIRMEYELIM.

BANA BIRINI OLDURTMESIN

Yukarida siraladigim ornekler en cok karsilastiklarim daha da uc seyler duydum acikcasi.Muhtemelen buradaki bir cok uye subliminal mesaj hazirlayan programlar aramistir kendi telkinini kendin yap seklinde(isimlerini vermiyeyim reklama girmesin)fakat mesaj ayristirici program kimsenin buldugunu gormedim en azindan ben .Atakan bey in telkinlerle ilgili bilgilendirmesin de sole bir yazi okumustum. Bu muziklerin altinaki telkinleri ayristiran progmalar mevcut isterlerse bakabilirler.

SON SOZ-Ben diyorum ki Sevgili ATAKAN BEY bu mesajlari muzikten ayristiran programlarin en azindan ismini yazin ki hem yaptiginiz isin guvenirliligi artsin hemde biz bu tarz programlarla muziklerin altindaki telkinler birebir sizin yazdiklarinizla ortusuyor mesajini verelim ki bizimde etrafimizdaki insanlara faydamiz olsun.Iyi calismalar

omer9035 26-03-2012 10:39 PM

Cevap: TELKINLERI AYRISTIRICI PROGRAM
 
ben konuyu takip ediyorum fakat hiçbir cevap gelmemiş bu arada sizi tebrik ediyorum çok güzel ifade etmişsiniz konuyu

hayatimdegisti 27-03-2012 12:46 AM

Cevap: TELKINLERI AYRISTIRICI PROGRAM
 
Telkinlerle ilgili olarak daha önce bu konuda bir üyemiz ayrıştırma yapmıştı.Müzik öğretmeni olan üyemiz sigara bağimliliği telkinini ayriştirmiş ve metinle aynı olduğunu teyid etmişti.
Yine de bu tür kullanılan programlarda bir yere kadar sonuç veriyor.
Ben ayrıştırıcı bir program kullanmadığım için ismini bilemiyorum.Eğer bu tür bir programı isim olarak bilseydim elbette ismini verirdim.

Aslında çıktığım programlarda da söylediğim her zaman şudur.Bir ses kaydına 10-15 adet farklı ses de eklenebilir.Diyelim ki bir tanesini ayrıştırdınız ve içiniz rahatladı peki bunun altında yine başka bir ses olmadığı ne malum.
Yada daha güven duyduğunuz için meditasyon tarzı bir telkin dinliyorsunuz.Telkinlerin sesi yüksek ve sesli duyuyorsunuz.O zaman bunun altında yine onlarca telkin olmadığı ne malum.Sonuç olarak elbette şüpheci olmak gerekir.Ancak burada asıl bakılması gereken telkinler ile ilgili ayrıştırıcı programdan çok bunu hazırlayan kişilerin güvenilirliğidir.
Güven konusunda da gerek çıktığımız programlar gerekse 2005 yılından beri bizi tanıyanlar hiç bir endişe yaşamazlar.
Elbette aşırı şüpheci kişiler telkin yöntemini kullanmamayı tercih edebilirler.

ancasinan 27-03-2012 01:19 AM

Cevap: TELKINLERI AYRISTIRICI PROGRAM
 
Bu endişeleri tasıyanlarla bende karsılastım akrabam olurlar kendileri :)) bi sey diyemiyecem dogruluk payı var.Atakan bey bence ön yargılardan arınma telkini hazırlayıp siteye ekleyin anca keser bizim milleti:)))

kutayhun 27-03-2012 03:19 AM

Cevap: TELKINLERI AYRISTIRICI PROGRAM
 
ARKADAŞLAR öncelikle telkin yapılan programlardan bahsedeyim.. telkin yapılan programlar atakan beyin dediği gibidir..
alt alta 10larca telkin koyabilirsiniz. o yüzden ayrıştırsak bile eğer alt alta 10larca telkin varsa bunları ayrıştırmak için sanırım cia in yardımını almak gerekir...... bu arada adobe audition adlı bir program ile telkinlerin sesini oldukça yukarı çıkarıp oradan dinleyip bakabilirsiniz.. tabii ki güvenmek ya da güvenmemek insanlara kalmış... tabii siz de arkadaşlarınıza akrabalarınıza bunları vermek istiyorsunuz... ama bu kadar soru soran ve çekinceleri olan bir kişiye dinletmemek daha iyi olur.. çünkü telkin dinlerken olur ya başına kötü bir şey gelir sonra sizi suçlar.. o yüzden siz bir sonuç alıyorsanız dinleyin.. almıyorsanız bir kenara bırakın...
bu arada belirteyim kimse dıştalamak ya da kimseye sesimi yükseltip hırlamak için yazmadım bu yazıyı.. ya da telkinleri yapan kişiyi sonsuz savunmak için de yazmadım.. ama sonuçta telkinleri yapan kişi bu işten para kazanıyor... para kazandığına göre herhalde ekmek kapısını bu tür bir şey yaparak tehlikeye atmak istemez.. ki zaten böyle bir şey yapsa, yaptığı suç olacağı için adalet önüne çıkıp yargılanmak durumunda kalır.. herkese saygılarımla...

ancasinan 27-03-2012 07:36 PM

Cevap: TELKINLERI AYRISTIRICI PROGRAM
 
Sadece varsa ısmı nedır bu programın sorusunun Bu kadar duygusal bır dırenç olmasına sasırdım:)))

kutayhun 28-03-2012 01:00 AM

Cevap: TELKINLERI AYRISTIRICI PROGRAM
 
adobe audition, yazıyor kullanmayı biliyorsak ayırabilirsiniz... duygusal ayırdım ben de zaten...

bir damla deniz 06-09-2012 07:52 PM

Cevap: TELKINLERI AYRISTIRICI PROGRAM
 
Burada insanlar haklı olarak dinledikleri şeyin içinde ne olduğunu bilmek istiyorlar.

10 katmanlı bir kayıt bile olsa bunu yapan bir program olmalı ve bunu yapan program içeriği görebilir de.

Atakan Bey in açıklamasını okuyunca aklıma şunu sormak geliyor;

Kendi hazırladığınız cd lerin veya mp3 dosyalarının doğru bir şekilde hazırlanıp hazırlanmadığını nasıl test ediyorsunuz?

Test etmiyor musunuz yoksa?

Lütfen bu eleştiri olarak algılanmasın. Mevcut program ve yöntem söylenmek istenmiyor olabilir. Bunu herkes kabul edebilir. Bu açıkça söylenebilirdi.
Konuyu okuyunca böyle bir tepki veresim geldi. Kusura bakılmasın lütfen. Çünkü telkin içeriklerini bilmek isteyenlerin isteklerinin yerinde olduğunu düşünüyorum.

MiqaLe 07-09-2012 12:02 AM

Cevap: TELKINLERI AYRISTIRICI PROGRAM
 
@dsayli Telkinlerin hangi aşamalardan geçtiği ve güvenli olup olmadığı rehber bölümünde yazıyor. Forumu incelerseniz kafanızda soru işareti kalmayacağından eminim.

bir damla deniz 07-09-2012 02:59 PM

Cevap: TELKINLERI AYRISTIRICI PROGRAM
 
Alıntı:

MiqaLe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829684)
@dsayli Telkinlerin hangi aşamalardan geçtiği ve güvenli olup olmadığı rehber bölümünde yazıyor. Forumu incelerseniz kafanızda soru işareti kalmayacağından eminim.

sevgili MiqaLe,

Ben güvensiz olduklarını ya da şüphe duyduğumu söylemedim. Kafamda soru işareti yok.
İçeriğini merak edenlerin haklı olduğunu belirttim sadece.

Ayrıca ben de telkinleri hiç endişe duymadan zaten yoğun olarak dinliyorum.

Sevgiler...


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.