![]() |
Hangisinden Başlama lıyım? Merhaba, Daha önce Sosyal Fobi teşhisi doktorum tarafından konulmuştu 3 ay kadar ilaç tedavisi gördüm ve daha sonra bıraktım. Eskiden topluluk içine giderken bile sıkıntı yaşıyordum şimdi pek değil ama yinede devam ediyor toplum içinde gözler bana yöneldiğinde biraz daha iyi gibi hissediyorum eskisine göre şunu anladım ki herşey bende bitiyor bugün rastlantı eseri hayatimdegisti.com'a geldim ve denemek istiyorum sizce hangi telkinden başlamalıyım? Ayrıca kendime güven problemim var ben bunu yapamam, ben bunu başaramam gibi şeyler düşünüyorum bazen. |
Cevap: Hangisinden Başlama lıyım? Önce suçluluk duyguları ve ego güven güçlendirici telkinlerini bir süre(mesela bir hafta-10 gün)dinledikten sonra,sosyal fobiniz olduğu için sosyal fobi ve istediğiniz telkinleri listenize ekleyerek dinleyebilirsiniz.En kısa zamanda en yüksek faydayı görmeniz dileğiyle. |
Cevap: Hangisinden Başlama lıyım? Meraba arkadaşlar,depresyona en iyi gelen telkinler hangileri?suçluluk duygum olmadığı için bunu yazıyorum.Lütfen yardım edin,ve günde ne kadar dinlemem gerek?Teşekkürler şimdiden.. |
Cevap: Hangisinden Başlama lıyım? Alıntı:
|
|
|
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:38 PM. |