Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/)
-   -   Hangisinden Başlama lıyım? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/620778-hangisinden-baslama-liyim.html)

SosyalX 19-02-2012 10:25 AM

Hangisinden Başlama lıyım?

Merhaba,
Daha önce Sosyal Fobi teşhisi doktorum tarafından konulmuştu 3 ay kadar ilaç tedavisi gördüm ve daha sonra bıraktım. Eskiden topluluk içine giderken bile sıkıntı yaşıyordum şimdi pek değil ama yinede devam ediyor toplum içinde gözler bana yöneldiğinde biraz daha iyi gibi hissediyorum eskisine göre şunu anladım ki herşey bende bitiyor bugün rastlantı eseri hayatimdegisti.com'a geldim ve denemek istiyorum sizce hangi telkinden başlamalıyım?

Ayrıca kendime güven problemim var ben bunu yapamam, ben bunu başaramam gibi şeyler düşünüyorum bazen.

frezya 19-02-2012 11:58 PM

Cevap: Hangisinden Başlama lıyım?

Önce suçluluk duyguları ve ego güven güçlendirici telkinlerini bir süre(mesela bir hafta-10 gün)dinledikten sonra,sosyal fobiniz olduğu için sosyal fobi ve istediğiniz telkinleri listenize ekleyerek dinleyebilirsiniz.En kısa zamanda en yüksek faydayı görmeniz dileğiyle.

alhambra 20-02-2012 08:22 AM

Meraba arkadaşlar,depresyona en iyi gelen telkinler hangileri?suçluluk duygum olmadığı için bunu yazıyorum.Lütfen yardım edin,ve günde ne kadar dinlemem gerek?Teşekkürler şimdiden..

SosyalX 20-02-2012 04:03 PM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820729)
Önce suçluluk duyguları ve ego güven güçlendirici telkinlerini bir süre(mesela bir hafta-10 gün)dinledikten sonra,sosyal fobiniz olduğu için sosyal fobi ve istediğiniz telkinleri listenize ekleyerek dinleyebilirsiniz.En kısa zamanda en yüksek faydayı görmeniz dileğiyle.

Teşekkür ederim Frezya önerdiğiniz telkinleri dinlemeye başladım :)

frezya 20-02-2012 04:07 PM

Alıntı:

alhambra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820731)
Meraba arkadaşlar,depresyona en iyi gelen telkinler hangileri?suçluluk duygum olmadığı için bunu yazıyorum.Lütfen yardım edin,ve günde ne kadar dinlemem gerek?Teşekkürler şimdiden..

Suçluluk duygunuz olsun olmasın ilk önce suçluluk duyguları ve ego güven güçlendirici telkinlerinin dinlenmesi öneriliyor.Yukarıda da yazdığım gibi bir süre sadece bu iki telkini dinleyip,daha sonra istediğiniz diğer telkinlerden ekleyerek, listenizi dinlemeye devam edebilirsiniz.(Depresyon dünde kaldı telkinini ekleyebilirsiniz). Ne kadar dinlemeniz gerekir?O konuda kesin bir şey söylemek zor,çünkü telkinlerin etki süresi kişilere göre değişiyor,örneğin bende 10 günde etki etmeye başlayan bir telkin,sizde 1 haftada,bir başkasında 15 günde etkilerini göstermeye başlayabilir.En iyi kararı telkinleri dinledikçe siz verebilirsiniz.Sevgiler.

alhambra 20-02-2012 06:43 PM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820752)
Suçluluk duygunuz olsun olmasın ilk önce suçluluk duyguları ve ego güven güçlendirici telkinlerinin dinlenmesi öneriliyor.Yukarıda da yazdığım gibi bir süre sadece bu iki telkini dinleyip,daha sonra istediğiniz diğer telkinlerden ekleyerek, listenizi dinlemeye devam edebilirsiniz.(Depresyon dünde kaldı telkinini ekleyebilirsiniz). Ne kadar dinlemeniz gerekir?O konuda kesin bir şey söylemek zor,çünkü telkinlerin etki süresi kişilere göre değişiyor,örneğin bende 10 günde etki etmeye başlayan bir telkin,sizde 1 haftada,bir başkasında 15 günde etkilerini göstermeye başlayabilir.En iyi kararı telkinleri dinledikçe siz verebilirsiniz.Sevgiler.

Kesinlikle etki gösterir mi?Sadece uyurken dinlesem yeterli olur mu frezya

frezya 20-02-2012 07:28 PM

Alıntı:

alhambra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820760)
Kesinlikle etki gösterir mi?Sadece uyurken dinlesem yeterli olur mu frezya

Ben ve dinleyen bir çok arkadaş çok iyi sonuçlar aldı.Uyurken dinlemen yeterli olur.Ben de uyumadan çok rahatsız olmayacağım şekilde mp3 ya da telefondan açıyordum,sabaha kadar dinliyordum.Çok etkisini gördüm,olumlu yönde :)Eminim sizde göreceksiniz.

hero4262321 05-03-2012 12:26 AM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820752)

Nasıl bir etki gösteriyor, açıklar mısınız?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:38 PM.