![]() |
Yabanci sitelerdeki telkinlerden daha farkli ve etkili Ben atakan beyin ritmo trans seklindeki hazirladigi telkin cd lerini daha etkili oldugunu dusunuyorum.Atakan beyin en belirgin farki hazirladigi telkinlerin icerigi sanki bir psikolog sizi hipnoz etmis disaridan size yeni halinizin nasil olmaniz gerektigini anlatiyor dikte ediyor, yani icerigine bakarsaniz telkinleri SEN diye direktif veriyor,yabanci sitelerde hazirlananlar biraz sig ve yuzeysel gelbi bana kendi kendine olumlama yapar gibi BEN KENDIMI SEVIYORUM ,BEN KENDIME SAYGI DUYUYORUM seklinde zaten bu sekilde yuzlerce kitap yazilmis, olumlama olarak bunlarinda kendi kendimize yaptigimizda faydasi var, fakat Atakan beyin telkinlerini farkini ortaya koymak acisindan bu mesaji yazmak istedim, yoksa onune gelen benim yaptigim gibi indirir subniminal programini altina kendi sesini ekler BEN KENDIMI SEVIYORUM,BEN KENDIME SAYGI DUYUYORUM seklinde yapar ve hic de bir faydasini goremez yani kisacasi Atakan beye cok tesekkur ediyorum ve diyorum ki. 'İş bilenin kılıç kuşananın' |
Cevap: Yabanci sitelerdeki telkinlerden daha farkli ve etkili Ben de tüm üyelerin isminden Atakan beye çok teşekkür ediyorum. sevincli ancasinan istisna, çünki o zate kendisi teşekkür etmiş artık sevincli Umarım hepimize faydası dokunur. y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:24 AM. |