![]() |
bir kaç soru Telkinleri dinlerken bazen durdurmak zorunda kalıyorum mesela yarısında bir telefon calıyo ve muzigi durdurmam gerekiyo bunun herhangi bir olumsuz etkisi olabilir mi bu ilk sorum bir diger sorum ise sitede verilen ucretsiz telkinlerden yaş sınırı olan var mı ben 16 yaşındayım dinliyorum ve hepsini dinleyecegim sigarayı bırak hariç 16 yasındayım bunlardan biri bana agır gelebilir mi bunu da merak ediyorum simdiden tesekkurler :) |
Cevap: bir kaç soru eğer yeni başladıysan hepsini birden değil de önce suçluluk ve egoyu 1-2 hafta daha sonra diğerlerini ekleyerek gitmen daha doğru olur diye düşünüyorum .. yarıda kesersen olumsuz bir yanı olmaz .. bence gece dinle böylece telefon da çalmaz .. yaş gerekmiyor .. sadece bebeklerin duyamayacağı şekilde dinlenmesi öneriliyor .. |
Cevap: bir kaç soru dinledim ilk 2 hafta ego ve sucluluk u iki haftadır da kendine guven sucluluk ego dinliyorum pek bir etkisi olmadı ama devam edicem sosyallik artırıcıyı eklemeyi dusunuyorum sımdı de :) |
Cevap: bir kaç soru faydası olacaktır .. devam et .. |
Cevap: bir kaç soru Alıntı:
|
Cevap: bir kaç soru günde en az 7 saat dinliyorm ve her gun dinliyorum düzenli biir sekilde |
Cevap: bir kaç soru Arpanın ölümü attan olsun. Pardon tersine olacaktı sevincli Şaka bir yana merak etme, olumsuz etkisi olmaz. Faydasını görürsün yakında inşAllah |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:47 AM. |