![]() |
yardımınıza ihtiyacım var merhaba sucluluk ve egoyu dınlıyorum 4.gunum bas agrım vardı gectı ama sımdı sureklı uyumak ısdıyorum ve sureklı aglıyor cevrmdekıler sureklı benı ıyı gormedıklerıne dair eletrıyorlar.ağla2aglama ısdeğim ne zaman gecer yanı ben nezaman sonra bu halımden kurtulacagım. 1 hfta sonra guven ve topluluk kk eklesem olurmu. |
Cevap: yardımınıza ihtiyacım var neden kimse cevap vermiyor :( |
Cevap: yardımınıza ihtiyacım var baş ağrılarınız telkin dinledikçe geçer.tabi ki 1 hafta sonra ekleyebilirsiniz |
Cevap: yardımınıza ihtiyacım var tekrederm.aglama ısdegımde gıtsınde baska bısey ısdemıyrm :) |
Cevap: yardımınıza ihtiyacım var Alıntı:
yazını zar zor okuma başarısına ulaşabildim :)) Burada dinleyenlerin çoğunda ilk başlarda baş ağrısı oluyor .. sende de olması normal .. Bir hafta sonra da davutby 'ın dediği gibi telkinleri ekleyebilirsin .. |
|
Cevap: yardımınıza ihtiyacım var teşkredrım artık aglamıyorum ve dik yuremeye basladıgımı fark ettim :) ilkbaşlarda bu kadr işe yaracagını dusunmemıstım iyiki bu sıteye uye olmusyum ;))) |
hangı telkınlerı dınleyeyım bana yardımcı olurmusun ?:) |
Cevap: yardımınıza ihtiyacım var İhtiyacına göre eklemelisin listene telkinleri. İhtiyacın varsa kendine güven iyidir. Etelemeyi bırak da dinleyebilirsin. |
Cevap: yardımınıza ihtiyacım var teşkedrım ;)))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 PM. |