Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/)
-   -   BAZI TELKİNLERDEKİ GELECEĞE DÖNÜK İFADE (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/619385-bazi-telkinlerdeki-gelecege-donuk-ifade.html)

THE BAKER 30-07-2011 12:05 PM

BAZI TELKİNLERDEKİ GELECEĞE DÖNÜK İFADE

Ücretli telkinlerin sipariş edildiği sitede bazı telkinlerde dikkatimi çeken eylemlerin gelecek zamanlı kurulması.Mesela mutlu olacağım,aradığımı bulacağım gibi.. Acizane olumlamaları araştırdığım kadarıyla, ifadeler gelecek zamanlı kullanıldığında bilinçaltı bunu hep geleceğe atar diye duymuştum.Mesela bulacağım dersen hep isteğin gelecek zamanda kalır vb. Bu içime dert oldu cd sipariş vereyim diyorum ama bu ifadeler beni korkuttu.Beni bir aydınlatabilir misiniz arkadaşlar.Teşekkür ederim.dusun2

imported_Angel 30-07-2011 06:42 PM

Cevap: BAZI TELKİNLERDEKİ GELECEĞE DÖNÜK İFADE

evet bunu ben de merak ediyorum...ücretlileri bilemem ama mesela ego güçlendiricinin telkin içeriğinde de böyle gelecek zaman ifade eden cümleler var..ama yine de etkilerini görüyoruz ki olumlu değişimler oluyor...
sanırım gelecek zaman ifadesi o kadar da faydasız birşey değil galiba....

caglayanst 30-07-2011 07:59 PM

Alıntı:

THE BAKER Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803687)
Ücretli telkinlerin sipariş edildiği sitede bazı telkinlerde dikkatimi çeken eylemlerin gelecek zamanlı kurulması.Mesela mutlu olacağım,aradığımı bulacağım gibi.. Acizane olumlamaları araştırdığım kadarıyla, ifadeler gelecek zamanlı kullanıldığında bilinçaltı bunu hep geleceğe atar diye duymuştum.Mesela bulacağım dersen hep isteğin gelecek zamanda kalır vb. Bu içime dert oldu cd sipariş vereyim diyorum ama bu ifadeler beni korkuttu.Beni bir aydınlatabilir misiniz arkadaşlar.Teşekkür ederim.dusun2

the baker telkinleri dikkatle okursan bu telkini dinledikten sonra diye ifade var oradaki gelecek zamanın belirsiz bir gelecek zaman olduğunu düşünmüyorum.. bizler mutlu olacağım diye gelecek zaman kullanırken zamanı belirtmiyoruz.. olumlamalarla ilgili benimde farklı sıkıntılarım olmuştu.. mesela kişi nezle veya hasta bu durumda iyiyim sağlıklıyım olumlaması yapmak kandırıkçılıkmış gibi geliyordu.. nezleyken burnun akarken sağlıklıyım olumlamasına gönülden inanılmaz gibi geliyordu.. bu telkinlerde ben böyle bir rahatsızlık hissetmedim.. tabii ki bu konu da bende sadece sizin gibi fikir yürütüyorum.. yine en doğru bilgiyi moderatör arkadaşların veya atakan beyin verebileceğine inanıyorum. sevgiler...

THE BAKER 31-07-2011 01:13 PM

Evet telkinleri hazırlayan arkadaşlarımız bu konu hakkında ayrıntılı bilgiyi bize verebilirler.

DiL_RU_BA 31-07-2011 01:35 PM

ego telkinini dinleyince hiçbirşey değişmiyor bende yoksa bu geleceğe yönlenrilidiği içinmi?

imported_Angel 31-07-2011 02:36 PM

Alıntı:

neclaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803744)
ego telkinini dinleyince hiçbirşey değişmiyor bende yoksa bu geleceğe yönlenrilidiği içinmi?

ego güçlendirici beni etkiliyor...mesela ego güçlendiriciyi daha fazla dinlediğimde gözlerimdeki parlaklık artıyor ve gözrengim berraklaşıyor..ve daha dik durmaya başlıyorum....ama bu telkini azalttığımda gözlerim berraklığını yitirmeye ve tekrar koyulaşmaya başlıyor ve eskisi gibi kambur durmaya başlıyorum....belki geleceğe dönük ifadeler bazı kişileri etkiliyor bazılarını etkilemiyor olabilir...

DiL_RU_BA 31-07-2011 02:37 PM

belkide olabilr.

davutby 31-07-2011 02:59 PM

olumlama için sadece şimdiki zaman kullanılırsa etkili olur diye görüşe ben katılmıyorum.diğer zaman kiplerinin de kullanılması uygundur.arkadaşlarınla birlikteyken rahatça konuşacaksın..olumlaması çok da ileriye dönük hep ertelenecek geleceğe bırakılacak anlamını değil, sadece kafanda bu olsun uygun şartlar ve ortam oluştuğunda böyle konuşacaksın anlamını taşıyor..

imported_Angel 31-07-2011 05:29 PM

Alıntı:

neclaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803746)
belkide olabilr.

ego güçlendiricinin hangi versiyonunu dinliyorsunuz ?
bunu sormamdaki amaç içerikteki olumsuz cümle eklerinden etkilenen arkadaşlar olduğu için ego ve suçluluğun yeni bir versiyonu sonradan çıkartılmıştı...içeriğin biraz düzenlenmiş ve olumsuz kelimeler ayıklanmıştı...acaba sizi de gelecek zaman kipi değil de olumsuzluk ekleri etkiliyor olmasın ? (şayet eski versiyon dinliyorsanız )

DiL_RU_BA 31-07-2011 06:38 PM

ego güven güçlendirici ney i dinliyorum.olumsuzluğa karşı direniyormuyum yani ben? yaparımda kolay kabul etmeyen kişilğim var bilincimde kabul etmiyor olabilr

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 PM.