![]() |
Mükemmeliyetçi kişiliğim var Mükemmeliyetçi bir kişiliğim var her şeyin mükemmel olmasını istiyorum buna bağlı olarak çok kafama takıyorum kafama takma konusunda ve bu sorun konusunda telkinlerin yardımı olurmu yöneticiler ? |
Cevap: Mükemmeliyetçi kişiliğim var Alıntı:
|
Cevap: Mükemmeliyetçi kişiliğim var Burcun Başak mı? Başak burcunun mükemmeliyetçi bir tarafı var , benim yükselenim başak ordan biliyorum. Ama her şey mükemmel olamaz , bunu kendime kabul ettirdim , eksik olması onu güzel kılan , Bir şeyler tam oldukça insanın boşlukları artıyor , uğraşacak bir şeyler kalmayınca kendini daha kötü hissediyor . |
Cevap: Mükemmeliyetçi kişiliğim var belki özel telkinlerdee atakan beyy yardımcı olabilirr .isterseniz birde ona sorunn |
Cevap: Mükemmeliyetçi kişiliğim var mükemmeliyetçlik derken mesela herşeyin tam olmasını istemek bir şey 1 santim bile yanda olsa kafama takılıyor ve bunu gibi şeyler .. :)) |
Cevap: Mükemmeliyetçi kişiliğim var Alıntı:
Bence sizi çok rahatsız ediyorsa obsesif olabilirsiniz.bende de temizlikle ilgili takıntılar var.bence doktora gidin ilerlerse hayat çekilmez hale geliyor:( |
Cevap: Mükemmeliyetçi kişiliğim var biliyorum obsesif oluyor takıntı ilaç tedavisi alıyorum telkinlerinde bi faydası olurmu diye sordum :)) |
Cevap: Mükemmeliyetçi kişiliğim var bend e bir başak burcuyum.ya hep ya hiç diyenlerdenim.herhangi bir şeyi ya tam yaparım ya da hiç.çok fena durum yani |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:45 PM. |