Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/)
-   -   kilo almak için dinleyebileceğim telkin var mı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/618212-kilo-almak-icin-dinleyebilecegim-telkin-var-mi.html)

HUSSEİN07 03-04-2011 04:11 PM

kilo almak için dinleyebileceğim telkin var mı

merhaba öncelikle bu sitede emeği geçen herkese tşk ederim.ben şuanda suçluluk ve ego güçlendirici ve çekirdek inanıncımla ilgili telkini dinliyorum.2 hafta oldu değişimler gerçekten muhteşem hemde bu kadar kısa süredeart56art56 sormak istediğim bi konu var sitede kilo vermekte dahil çok çeşitli konularda telkinler var acaba kilo almakla ilgilide telkin var mı?
sevgiyle kalın

love694 05-04-2011 08:05 PM

Kilo alma telkini varmı

Kilo almayı çok istiyorum zayıfım iştahım var ama kilo alamıyorum bunun için yararlı olabilecek bir telkin varmı acaba ? rt67

hayatimdegisti 06-04-2011 12:17 AM

Cevap: Kilo alma telkini varmı

Kilo alma için özel telkin yapilmaktadir. Hayatım Değişti Telkin CD sitemizden siparis verebilirsiniz.

HUSSEİN07 06-04-2011 08:26 PM

Cevap: kilo almak için dinleyebileceğim telkin var mı

Alıntı:

HUSSEİN07 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795076)
merhaba öncelikle bu sitede emeği geçen herkese tşk ederim.ben şuanda suçluluk ve ego güçlendirici ve çekirdek inanıncımla ilgili telkini dinliyorum.2 hafta oldu değişimler gerçekten muhteşem hemde bu kadar kısa süredeart56art56 sormak istediğim bi konu var sitede kilo vermekte dahil çok çeşitli konularda telkinler var acaba kilo almakla ilgilide telkin var mı?
sevgiyle kalın

Normalde heman cevap gelirdi ama ben hala bekliyorum
sevgiler

HUSSEİN07 07-04-2011 01:41 AM

Cevap: Kilo alma telkini varmı

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795365)
Kilo alma için özel telkin yapilmaktadir. Hayatım Değişti Telkin CD sitemizden siparis verebilirsiniz.

Tşk ederim Atakan abi. telkincd.com da göremediğim için sormak istemiştim belki benim gibi düşünenler için oraya eklerseniz faydalı olabilir(nacizane fikrim:) ).ben sizinle iletişime geçeceğim.
sevgiyle kalın,iyiki varsınız

Alice in Wonderland 24-05-2011 06:23 PM

Ben telkinini dinliyorum 7 ay oldu :)

ELPARANOID 29-06-2011 09:41 AM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799313)
Ben telkinini dinliyorum 7 ay oldu :)

sonuc ne oldu peki? kac kilo aldin?

Alice in Wonderland 26-07-2011 03:34 PM

Alıntı:

ELPARANOID Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801648)
sonuc ne oldu peki? kac kilo aldin?

4 kilo aldım ama kilom sabitlendi eskiden hemen alıp hemen giderdi . şu an yemek bile yiyemesem sabitlendim.

ELPARANOID 26-07-2011 09:53 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803454)
4 kilo aldım ama kilom sabitlendi eskiden hemen alıp hemen giderdi . şu an yemek bile yiyemesem sabitlendim.

bu telkinden ben de aldim. ama simdilik cekirdek inanc telkinlerini dinliyorum. onlarin ardindan kilo alma telkinini de dinleyecegim, 5-6 kilo alirsam cok iyi olur. hayirlisi art56art56

Alice in Wonderland 28-07-2011 12:02 PM

Alıntı:

ELPARANOID Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803474)
bu telkinden ben de aldim. ama simdilik cekirdek inanc telkinlerini dinliyorum. onlarin ardindan kilo alma telkinini de dinleyecegim, 5-6 kilo alirsam cok iyi olur. hayirlisi art56art56

Alırsın bence :) özellikle yemeklerden önce dinliyorum ofiste ben . hemen acıkmamı sağlıyor.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:19 AM.