![]() |
Telkinleri Düzenli Dinleyemiyorum Etkisi Yine Olur Mu? Merhaba arkadaşlar: Ben telkinleri dinlemeye başlayalı 2 hafta oldu fakat işlerden dolayı düzenli dinleyemiyorum. Kimi zaman 2 saat kimi zaman 20 dk kimi zaman hiç dinleyemiyorum. Ama elimden geldiğince dinlemeye çalışıyorum. Böyle düzensiz dinleyincede etki gösterir mi yoksa her gün aynı saat mi dinlemek zorunlu? İkinci bi sorum ise ilk başlayanlara ego ve suçluluk dinlemeleri tavsiye edilmiş. Ben iki hafta önce bu ikisini dinlemeye başladım. Rehber bölümünde günlük 8 saat dinlenince bir haftada etkisini gösterirmiş yazıyordu. Ben günlük en fazla 2 saat dinleyebiliyorum. Benimkide 1 haftada etkisini gösterirmi yoksa daha fazla zaman mı alır? 2. soruyu sormamdaki amaç 2 haftadır suçluluk ve ego dinliyorum ve artık diğer telkinleri ekleyip suçluluğu çıkarmak istiyorum. Ama ben günlük 1-2 saat dinlediğim için belki etkisini daha göstermemiştir diye düşünüyorum. Kafamdaki soru işaretlerini giderirseniz sevinirim. Şimdiden ilginiz için teşekkürler... |
Cevap: Telkinleri Düzenli Dinleyemiyorum Etkisi Yine Olur Mu? bu etkiyi sen kendinde gozlemleyeceksin olaylara bakış açında bir değişiklik varmı?kendine daha fazla güveniyor musun? |
Cevap: Telkinleri Düzenli Dinleyemiyorum Etkisi Yine Olur Mu? Telkinleri gece dinlemenizi tavsiye ederim...Etkisini daha çabuk ve etkili hissedersiniz..Zamanınız da size kalır.. Bu arada yeni telkin ekleyebilirsiniz.. |
Cevap: Telkinleri Düzenli Dinleyemiyorum Etkisi Yine Olur Mu? Alıntı:
|
Cevap: Telkinleri Düzenli Dinleyemiyorum Etkisi Yine Olur Mu? Düzensiz dinlemenin ya da dinlememenin bir zararı olmaz, fakat çok fazla yararı olduğu da söylenemez. Günün 1 2 saatini ayırabiliyorsanız o zaman diliminde de fayda görebilirsiniz, sonuçta hiç dinlememekten iyidir :) Yeni bir hayat'ın demek istediği uyku sürecini de telkin dinleyerek geçirebilirsiniz, sonuçta telkin dinlerken odaklanmanız gerekmiyor. Ama bir süre daha suçluluk listenizde sabit kalsın, isterseniz mutluluk ve kendine güven telkinlerini de listenize ekleyebilirsiniz. Sonrasında yeterli görürseniz suçluluk telkinini ara ara tekrar listenize almak üzere çıkartabilirsiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:20 PM. |