![]() |
Cevap: Kendime sinir oluyorumm Osho'nun bir sözü var. Kimse size karşı değildir. Size en çok karşı olduğunu düşündüğünüz kişiler bile size karşı değildir. Onlar sadece kendileriyle ilgilenmektedirler... Çok doğru değil mi. Herkesin ilgilendiği aslında kendisidir.super Zaten kendimizle ilgilenmeyi bırakıp, başımızı çevirip dışarıya bakabilsek, ne güzellikler göreceğiz. Bu sorun herkes için geçerli. Kimse, bişey takmıyor değil yani. |
Cevap: Kendime sinir oluyorumm ya teşekkür edeceğinize bişeler yazsanız ya(: :)uzun zamandır sitede olan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacımız varr |
Cevap: Kendime sinir oluyorumm Alıntı:
Telkinleri bırakmadan dinlemeni tavsiye ediyorum. Etkilediğini duygularını kontrol ederek farketmiyorsun ama davranışınların şaşırtıyor seni waww bunu ben yaptın die bende öyle oluyo.Ben de zaman zaman inancımı yitiriyorum ama dinlemeyi hiç bırakmadım. Örneğin bu hafta kendime takmış durumdayım özellikle görüntüme nerden çıktı bir anlam veremiyorum. Ama geçici bir durum olduğunu biliyorum. Burda sürekli olarak söylenen birşeyi tekrarlamak istiyorum. Sen kendini nasıl görür ve nasıl muamele edersen etrafındakiler de aynı şekilde davranıyor. İnsanların senin hakkındaki düşüncelerini önemsediğin için yüzün kızarıyor die düşünüyorum, başkalarının düşüncelerin önemsememe telkinini tavsiye ediyorum naçizane smil56 kendine iyi bak. |
Buna yürekten katılıyorum super |
Cevap: Kendime sinir oluyorumm valla ben de aynı durumdayım özellikle hayatımda ki bikaç kişiye karşı. bana bişey sordukları zaman diim dolaşıyor.kafamdan geçen okadar güzel cümleler oluyo ki ama ben bunların bi kaçını onları da yarım yamalak söyleyebiliyorum.kısa cümlelerle geçiştirivermenin müücadelesini yapıyorum.gek gek edip kekelediğim de oluyo'hay allahım yaaa' diyorum içimden bu halime gülesim gelioyrl78ama telkinler işe yarıyo bugün farkettim ve daha da iyi olacağına kesinlikle inanıyorum |
aynen katılıyorum..işin anahtarı burada işte 956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:24 PM. |