![]() |
karizma telkini hakkında(acil) kardeşler acilen bana karizma telkini ücretsiz upload edrmisniz.kredi kartım yok o yüzden alamıyorum. smil56 |
Ynt: karizma telkini hakkında(acil) merhabalar hoşgeldiniz... hismiley karizma telkini kişiye özel ismi ile okunarak yapılan telkinler arasında olduğundan ücretliler sınıfında dır.. yani benim için yapılanın size bir faydası olmayacak... lakin ücretsiz telkinlerimizi rehber bölümünde anlatıldığı şekilde dinlemeye başlarsanız karizmanızda bundan olumlu şekilde etkilenmeye başlayacaktır.. forum içerisinde kişisel gelişim konularında yapacağınız katılımlarla mesaj başına puan toplarsınız.. topladığınız puanlar yeterli olduğunda karşılığında ücretli telkinlerden sipariş verebilirsiniz.. sevgiler.. |
Ynt: karizma telkini hakkında(acil) Karizma telkini mi? odamı varmış? karizmam yok ki ...sanırım bu telkine ihtiyacımda yok sadanim |
Ynt: karizma telkini hakkında(acil) Alıntı:
gerek yok yani super |
Ynt: karizma telkini hakkında(acil) Eyvallah arkadaşım. büyüksün ... s456 Nasip bakalım geceleri sabaha kadar telkin dinilyoruz elbet o karizma dedikleri şeyde olur .. yavaş yavaş |
Ynt: karizma telkini hakkında(acil) ya zaten var o bizim doğamızda. art56art56 inan buna... super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 PM. |