![]() |
Ynt: Melodis'ten MeloDiler... gene mi duymadınız ya djj oo ben oynamıyom hih33 ama bulcam bi çaresini en yakın zamnda bu atakan bey sağolun benm kafama takılıyordu benm kotalıda smil56 |
Ynt: Melodis'ten MeloDiler... hmm pamuk o yüzen explorer açman gerek sung66 |
Ynt: Melodis'ten MeloDiler... şiirden vazgeçtik radyonun sesini bari duysaydık... artık radyoda çalmıyor... |
Ynt: Melodis'ten MeloDiler... tatilat dolayısyla ara verilmiştir ttli3 ::) açtım yenile demeniz gerkiyor ::) |
Ynt: Melodis'ten MeloDiler... khkh56 khkh56 yukardaki msjmı okudum çok güldüm ya 'benm kafama takılıyordu benm kotalıda ' aa34 saki kafada kota varmış gbi girlhaha kafamda kota yok şükürler olsun dl67 |
Ynt: Melodis'ten MeloDiler... Melodis tokalı ttli3 kota.. 44 İyi yayınlar istek isteyebiliyormuyuz acaba ttli3 |
Ynt: Melodis'ten MeloDiler... teşkkrler almira.. ewt tokalı ttli3 bu ben tanıştığımıza memnun oldum aa34 neyse istek ben alıyoruz biliyordum ama sadece enstürlmal olanları alabiliyor muşuz 4897 >:( |
Ynt: Melodis'ten MeloDiler... hımmm dusun teşekkurler bende memnun oldum..iyi yayınlar size.. |
Ynt: Melodis'ten MeloDiler... teşkkrler smiliyface sapkal89 |
Ynt: Melodis'ten MeloDiler... yayını dinleyen var mııııı??? wave |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:45 AM. |