![]() |
Radyo Programı Saat Kaçta Olsun Anketi Sitemizde radyo programları olacaktır.Bir yandan radyo programını dinleyip bir yandan sitenin ana sayfasında chat bölümünden soru sorabilir görüşlerinizi bildirebilir yada sohbet edebilirsiniz. Radyo^programı akşam saatlerinde olacaktır.Bu radyo programları kaçta olsun Anketine katılın.Bakalım sonuç ne çıkacak music45 |
Ynt: Radyo Programı Saat Kaçta Olsun Anketi Yarın Saat Akşam 10'da o zaman bir radyo programı yapalım arkadaşlar.Tüm üyelerimizi bekleriz.Radyo yayını sitenin ana sayfasında olacaktır. |
Ynt: Radyo Programı Saat Kaçta Olsun Anketi Bu akşam 22.00 da Portal Ana Sayfasında Sanal Toplantı olacaktır. |
Ynt: Radyo Programı Saat Kaçta Olsun Anketi Programa katılan arkadaşlara teşekkür ederim.Keyifli bir sohbet oldu.Bir daha ki programda görüşmek üzere.. |
Radyo Programı Saat Kaçta Olsun Anketi Alıntı:
|
Radyo Programı Saat Kaçta Olsun Anketi Evet yaaa ne güzel sanal bir toplanti yapmıştık.Birde normalde arada parça falan çalınır.Ben hiç müzik çalmadım sadece konuştum... gulensmiley Tekrar yapacağım.... u859 |
Radyo Programı Saat Kaçta Olsun Anketi Dört gözle bekliyoruz üstadım saygılar... sapkal89 skan67 |
Radyo Programı Saat Kaçta Olsun Anketi ya evet süper olur gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley |
Ynt: Radyo Programı Saat Kaçta Olsun Anketi wave radyo programı saati anketinin saat 10 dan sonra olmasını destekleyenlere teşekkürler |
Ynt: Radyo Programı Saat Kaçta Olsun Anketi Alıntı:
|
Ynt: Radyo Programı Saat Kaçta Olsun Anketi şu radyo konusu nedir hiç bir fikrim yok. fakat sanal toplantı, atakan beyin sesi falan gibi yorumları okuyunca tekrarlanmalıdiye düşündüm. yada bilmeyenler için bilgi rica ediyorum. onayi |
Ynt: Radyo Programı Saat Kaçta Olsun Anketi Alıntı:
|
Ynt: Radyo Programı Saat Kaçta Olsun Anketi evet bi sorun var... atakan bey düzeltince tekrar yayına devam edeceğiz... super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:17 PM. |