![]() |
Ynt: Radyo Dj Özel Bölümü meraba arkadaşlar çok uzun zamandır ne radyoda girdim ne foruma ama anladığım kadarıyla ben yokkne bazıları kıdemli üstad oluyo bazıları deneyimde bu lafım admine isterse beni ziplesin bu bir bir ikincisi daha ben 3 tane msn açık yetiştiremiyodum ve hiç bizaman örf adet gelenek ve göreneklere aykırı bir kelime kullanmadım nedeb bunları sölüyorum şarkılarımda müziklerimde mutluyumben telkin çalamam yapamam belki 5 tane oldu djlerimiz ama bu olmasın emek verdim bu foruma çok insan üye kazandırdım bu böle olamaz....olmasında. |
Ynt: Radyo Dj Özel Bölümü deliyim ,gözü kara deliyim yakarım romayıda yakarım ben bulurum yine sizi bulurum olurum yine sizin olurumm..... derty DEFNE dj D(j)EFNE |
Ynt: Radyo Dj Özel Bölümü vien1 demek yokmu........ |
Ynt: Radyo Dj Özel Bölümü Alıntı:
hatta rica ediyorum. |
|
|
|
Ynt: Radyo Dj Özel Bölümü haberleri dinledim kafam zaten abondene olmuş durumda ne olduğunuda anlamadım..kuzular ne oluyor..biri bana anlatsın..ne olur.. dusun dusun dusun |
Ynt: Radyo Dj Özel Bölümü defnemin gelişi ahanda böyle belli olur, kız nerlerdesin sen, hoş gelmişsin diyelim gene, keşke kalaydın, bizle okuyup, paylaşaydın, büyüyüp gelişeydin, üstat üstü olaydın, burda herkes herkesi olduğu gibi kabul etmiş zaten, sadece iç huzurumuzu, sevgimizi, bilgimizi arttırıp önce kendimize, sonra toplumumuza nasıl daha faydalı olabilirizi öğrenip uyguluyoruz, ben şahsen kendini beni toplumu geliştireni çook severim onla gurur duyarım, onu takdir eder, alkışlarım, kendimi alkışladıkça daha mutlu sayarım, işte böle, geldiysen hoş geldin sefalar getir bize, sevelim seni üstat edelim seniii, 25889 956k hismiley mlk34 hpm2 alk78 kiss3 |
Ynt: Radyo Dj Özel Bölümü defnecim kuzum...sakin ol gülüm... b456 belliki kızmışsın 4897 ama kızılcak bir durumda yok ortada...şu an yayın yapan arkadaşlarımızın hepsi çok kaliteli ve bir çok özel paylaşımları olmuş arkadaşlarımız... forumda telkin müziklerinin çalınması kadar doğal bir şey olamaz çünkü bu site kişisel gelişim amaçlı kurulmuş bir site.. ttli3 doğal olarakta forum radyomuzdada sakin sükunetli hoş parçaların çalınması gerekli...burada biliyorsun sende kişilerin paylaşımları doğrultusunda kıdemli deneyimli veya üstatlık ünvanlarına ulaşıyorlar... utananadam sen uzun zaman dır aramızda olamadığın için şu anki kıdeminde bıraktığın yerde kaldı...paylaşımlarını her zaman bekleriz haşin kızım benim...ama önce diğer arkadaşlarımıza karşı biraz daha ılımlı ol be gülüm... super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:31 AM. |