Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Radyo Dj Özel Bölüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/radyo-dj-ozel-bolum/)
-   -   Radyo Dj Özel Bölümü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/radyo-dj-ozel-bolum/4568-radyo-dj-ozel-bolumu.html)

defnoo 10-07-2008 02:42 PM

Ynt: Radyo Dj Özel Bölümü

meraba arkadaşlar çok uzun zamandır ne radyoda girdim ne foruma ama anladığım kadarıyla ben yokkne bazıları kıdemli üstad oluyo bazıları deneyimde bu lafım admine isterse beni ziplesin bu bir bir ikincisi daha ben 3 tane msn açık yetiştiremiyodum ve hiç bizaman örf adet gelenek ve göreneklere aykırı bir kelime kullanmadım nedeb bunları sölüyorum şarkılarımda müziklerimde mutluyumben telkin çalamam yapamam belki 5 tane oldu djlerimiz ama bu olmasın emek verdim bu foruma çok insan üye kazandırdım bu böle olamaz....olmasında.

defnoo 10-07-2008 02:48 PM

deliyim ,gözü kara deliyim yakarım romayıda yakarım ben bulurum yine sizi bulurum olurum yine sizin olurumm..... derty DEFNE

dj

D(j)EFNE

defnoo 10-07-2008 02:49 PM

vien1 demek yokmu........

MuminOKAN 10-07-2008 03:10 PM

Alıntı:

D(j)EFNE Nickli Üyeden Alıntı
meraba arkadaşlar çok uzun zamandır ne radyoda girdim ne foruma ama anladığım kadarıyla ben yokkne bazıları kıdemli üstad oluyo bazıları deneyimde bu lafım admine isterse beni ziplesin bu bir bir ikincisi daha ben 3 tane msn açık yetiştiremiyodum ve hiç bizaman örf adet gelenek ve göreneklere aykırı bir kelime kullanmadım nedeb bunları sölüyorum şarkılarımda müziklerimde mutluyumben telkin çalamam yapamam belki 5 tane oldu djlerimiz ama bu olmasın emek verdim bu foruma çok insan üye kazandırdım bu böle olamaz....olmasında.

atakan bey hemen dj lik ünvanımı alabilirsiniz. bence hiçbir sakınca yok.
hatta rica ediyorum.

ametist 10-07-2008 05:50 PM

Alıntı:

Foto.Mümin :) Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

atakan bey hemen dj lik ünvanımı alabilirsiniz. bence hiçbir sakınca yok.
hatta rica ediyorum.

ne güzel bi protesto bu mümin (bu yüzden teşekkür edip karma verdim ,djliğinin alınması konusunda değil girlhaha)anlıyorum seni ama bunun admin tarafından kabul edileceğini pek sanmam girlhaha.sen de onaylarsın ki; bu sitede dj'lik yapmak demek,kendi dinlediğin müzik tarzını bi nevi hayat görüşünü sitedekilerle paylaşma amacına güdümlü .yani isteğe bağlı ,gönüllü aynı zamanda kişiyi tatmin-motive edici özelliği olan bi faliyet. bundan başka bu kadar iyi hazırlanmış böylesine emek verilmiş bi siteye müzik için girildiği mantığı absürt geliyo çünkü zaten bu işi prosefyonelce yapan bi sürü yerli yabancı site ,radyo ve tv kanalları var.ama bu tarz bi sitenin dünya genelinde de pek olduğunu sanmıyorum .onların amacı başka ,buranın amacı tamamen farklı.kıdem konusuna gelince,bu sitedeki paylaşım imkanını arttırmak için düşünülmüş ince bi fikir,başka hiç bi fonksiyonu olduğunu düşünmüyorum.zaten benimle aynı fikri paylaşıyodur çoğu insan.başka işe yaradığını anlasam tamam da ,para getirmez ,pul ,saygınlığı arttırmaz çünkü burda paylaşımda bulunan üye adayı da bir üstad da bir .bu ast-üst ilişkisi takıntısını bari bu güzel ortama sokmayalım derim ben.bu siteye üye olan herkesin bi oyu var ve paylaşımlarını beğendiği kişinin oyunu yükselti bu kadar basit .münin sen ki eline geçen ve sitedekilere yaralı olacağını düşündüğün her kaynağı bulup yerleştiren,insanların sorunlarını dineyen bi adamsın yani eğer kıdemse sen bunu fazlasıyla hakediyosun.bi de takılacak bişey olsa ,bunu söylemesi gereken daha daha dünya görüşü geniş,daha daha paylaşımcı ve bilimum iyi özelliklerini sayabileceğim insanlar var zaten.üyelerle adminin bu siteye hizmet eden paylaşımlarından dolayı emeğine bi teşekkürden başka bi şey değil. herneyse ben bu siteye değer veren emek harcayan herkese sevgilerimi ve teşekkürlerimi yolluyorum.iyi ki varsınız 128956 alk78 kiss3

melodiss 10-07-2008 06:23 PM

Alıntı:

ya ben pek bişey anlamadım keşke 3 msnden birini kapatıp öyle anlatsaydınız ne demek istediğinizi... dahada güzel bi anlatım olurdu.

ametist 10-07-2008 06:36 PM

Alıntı:

melodis Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ya ben pek bişey anlamadım keşke 3 msnden birini kapatıp öyle anlatsaydınız ne demek istediğinizi... dahada güzel bi anlatım olurdu.

music45 süper özetlemişsin durumu melodiscim 25889 bu arada mümin avatarın pek üstadlığa yakışmıyo belirtmeden geçemicem girlhaha,bak rapçi uzaylın tasvip edilmedi sanırım s45apk

hayalayaz 10-07-2008 08:00 PM

haberleri dinledim kafam zaten abondene olmuş durumda ne olduğunuda anlamadım..kuzular ne oluyor..biri bana anlatsın..ne olur.. dusun dusun dusun

nurhanza 10-07-2008 11:07 PM

defnemin gelişi ahanda böyle belli olur, kız nerlerdesin sen, hoş gelmişsin diyelim gene, keşke kalaydın, bizle okuyup, paylaşaydın, büyüyüp gelişeydin, üstat üstü olaydın, burda herkes herkesi olduğu gibi kabul etmiş zaten, sadece iç huzurumuzu, sevgimizi, bilgimizi arttırıp önce kendimize, sonra toplumumuza nasıl daha faydalı olabilirizi öğrenip uyguluyoruz, ben şahsen kendini beni toplumu geliştireni çook severim onla gurur duyarım, onu takdir eder, alkışlarım, kendimi alkışladıkça daha mutlu sayarım, işte böle, geldiysen hoş geldin sefalar getir bize, sevelim seni üstat edelim seniii, 25889 956k hismiley mlk34 hpm2 alk78 kiss3

suzzy 11-07-2008 10:54 AM

defnecim kuzum...sakin ol gülüm... b456

belliki kızmışsın 4897 ama kızılcak bir durumda yok ortada...şu an yayın yapan arkadaşlarımızın hepsi çok kaliteli ve bir çok özel paylaşımları olmuş arkadaşlarımız...

forumda telkin müziklerinin çalınması kadar doğal bir şey olamaz çünkü bu site kişisel gelişim amaçlı kurulmuş bir site.. ttli3 doğal olarakta forum radyomuzdada sakin sükunetli hoş parçaların çalınması gerekli...burada biliyorsun sende kişilerin paylaşımları doğrultusunda kıdemli deneyimli veya üstatlık ünvanlarına ulaşıyorlar... utananadam

sen uzun zaman dır aramızda olamadığın için şu anki kıdeminde bıraktığın yerde kaldı...paylaşımlarını her zaman bekleriz haşin kızım benim...ama önce diğer arkadaşlarımıza karşı biraz daha ılımlı ol be gülüm... super

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:31 AM.