Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Psişik Yetenekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/psisik-yetenekler/)
-   -   Psişik YetenekLeriniz Veya UğraştıkLarınız. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/psisik-yetenekler/455500-psisik-yetenekleriniz-veya-ugrastiklariniz.html)

NaturaLLowe 27-10-2009 07:19 PM

Psişik YetenekLeriniz Veya UğraştıkLarınız.

AbiLerim,AbLaLarım,ArkadaşLarım

Aßartmadan Psişik YetenekLeriniz veya Uğraştığınız DaLLarı Merak Ediyorum
.
MeseLa ßen Lucid Rüya iLe uğraşıyorum Gibi.YorumLarnızı BekLiyorum.

sebnexo 30-10-2009 03:32 PM

Cevap: Psişik YetenekLeriniz Veya UğraştıkLarınız.

lucid ruya ne bilmiyorum ama bende su özellik var. mesela gundelik önemsiz olaylar içime doğuyor. ama bunu psişik olarak gormuyorum. mutlaka bilimsel bir açıklaması vardır. mesela kuantum fiziği. belki de insanlar yoğun bir şekilde düşünürken bu zaman ve yer gozetmeksizin benim de düşüncelerimi etkiliyor olabilir.

doris 30-10-2009 03:51 PM

lucid rüya ne demek bende bilmiyordum.. ama yıllardır yasadığım bişeydi. ancak bu durumun lucid diye adlandırıldığndan haberim yoktu.. ben bitek bende oluyo sanıyordum ve kimseye pek bahsetmiyordum bikaçkez söz ettigimde hadi canım rüyada olduğunu bilerek nasıl yönlediriyosun rüyanı gibi tepkiler aldım.. ama benim gibi birsürü varmış.. lucid olmak harika bir duygu ben mesala isteğim her yeri ziyaret ediyorum. uçuyorum düşüyorum ama ölmüyorum.. rüyamdayken gerçekte veremediğim tepkilri veriyorum insanlara ve sonuçlarını görüyorum.. korkucak hiç bişey yok çünkü beyninim içinde gezindiğimi biliyorum :D

NaturaLLowe 30-10-2009 04:03 PM

Alıntı:

lucid rüya ne demek bende bilmiyordum.. ama yıllardır yasadığım bişeydi. ancak bu durumun lucid diye adlandırıldığndan haberim yoktu.. ben bitek bende oluyo sanıyordum ve kimseye pek bahsetmiyordum bikaçkez söz ettigimde hadi canım rüyada olduğunu bilerek nasıl yönlediriyosun rüyanı gibi tepkiler aldım.. ama benim gibi birsürü varmış.. lucid olmak harika bir duygu ben mesala isteğim her yeri ziyaret ediyorum. uçuyorum düşüyorum ama ölmüyorum.. rüyamdayken gerçekte veremediğim tepkilri veriyorum insanlara ve sonuçlarını görüyorum.. korkucak hiç bişey yok çünkü beyninim içinde gezindiğimi biliyorum :D
Evet Lucid Rüya Gerçekten GüzeL ßirşeydir Gerçekte Yapamadığınız Herşeyi Yaparsınız=)

İnşaatMüh 31-10-2009 12:07 PM

telekinezi ile uğraşıyorum. kağıt döndürme yapıyorum sadece. kaşık bükme olayına da uğraştım ama henüz kayda değer bir bükülme olayı yok.

Houner 31-10-2009 12:57 PM

Alıntı:

İnşaatMüh Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569303)
telekinezi ile uğraşıyorum. kağıt döndürme yapıyorum sadece. kaşık bükme olayına da uğraştım ama henüz kayda değer bir bükülme olayı yok.

Bunu nasıl yaptığınızı öğrenebilirmiyim bende bu konuya meraklı biriyim çocukluğumdan beride yapmak istemişimdir

NaturaLLowe 31-10-2009 01:01 PM

Alıntı:

Bunu nasıl yaptığınızı öğrenebilirmiyim bende bu konuya meraklı biriyim çocukluğumdan beride yapmak istemişimdir
Psi - WheeLi Diyorsunuz Sanırım.ÖM Atarsanız Yardımcı oLabiLirim.

talha002 20-01-2010 10:16 PM

ben pisişik güçlerimle koruma gerek tiğinde de saldırmayla uğraşıyorum he bi de duyugörü ile.

NaturaLLowe 21-01-2010 02:16 PM

Alıntı:

bende astral seyahatle uğraşmaya başladım ama bi türlü olmuyo :( ne yapabilirim?
AstraL KoLay ßirşey DeğiLdir.Ama AstraL Hakkında KorkuLarınız Varsa Bu En Büyük Çıkamama Nedeninizdir.

spestnaz 21-01-2010 02:19 PM

benim 6. hissim acayip pis kuvvetli, kullanma kılavuzları var ama sayfalarca. . okuyup geliştiremiyorum kendimi, üşeniyorum khkh56khkh56 acaba basit bir yolu varmıdır actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:17 AM.