Domates soslu zeytinli levrek 1 levrek, fileto kesilmiş 20 adet kiraz domates 10 tane siyah zeytin 7-8 diş sarmısak 2 yemek kaşığı zeytinyağı Bir tutam kekik Bir tutam tuz Bir tavaya biraz zeytinyağı ekleyerek kızmasını bekleyin. Tava kızdığında balığı pişirin. ayrı bir tavaya iki yemek zeytinyağını koyun ve kızdırın. Sarmısakları yağa atıp bir dakika kadar kavurun, üzerine domatesleri ekleyin. Domatesler yumuşamaya başladıktan sonra çekirdeğini çıkartarak ortadan ikiye böldüğünüz zeytinleri domates sosunun içine atın. Pişen levreği bir tabağa alın, sosu üzerine dökerek sıcakken servis yapın. Şarap tavsiyesi; Terra de France Cabernet Sauvignon Kaynak: Şarap Günlüğü |
Cevap: Domates soslu zeytinli levrek Levrek severim ama domates soslu olmuyor bence. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:47 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.