![]() |
Soslu midye 20 tane iri midye 1 kadeh beyaz şarap 3 diş sarmısak, ince kıyılmış Yarım demet maydanoz 1 tane limon suyu 2 yemek kaşığı zeytinyağ Tuz Midyeleri bol suda yıkayın. Bir tencerenin içine şarabı ve suyu koyun, midyeleri haşlamaya bırakın. On dakika bekledikten sonra midyeleri servis tabağına alın. 3 diş sarmısağı havanda tuzla birlikte ezin. Yarım demet maydanozu ince ince kıyın. Maydanozu ve sarmısağı bir kaba alıp üzerine limon suyunu, zeytinyağını ve tuzu ekleyin. Sosu midyelerin üzerinde gezdirip servis edebilirsiniz. Şarap tavsiyesi; Terra Sultaniye Kaynak: Şarap Günlüğü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:39 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.