Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Pratik Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/pratik-bilgiler/)
-   -   Beykoz'daki lezzet limanı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/pratik-bilgiler/93504-beykozdaki-lezzet-limani.html)

bluemoon24 03-01-2009 03:10 PM

Beykoz'daki lezzet limanı
 




Deniz kokusu, boğaz esintisi, muhteşem bir manzara, evinizin rahatlığı, dünyanın lezzetleri, her şeye dokunan hanım elleri, keyifli müzikleri ile Kozz damak tadına önem verenleri bekliyor. 2003 Haziran ayından beri Beykoz sahilinde, sabah kahvaltısından akşam yemeğine hizmet veren Kozz günün her saati uğrayabileceğiniz bir adres.

Bir dönemin kürek yarışlarına ev sahipliği yapmış bir kayıkhanede yepyeni bir dünya kuran Kozz size evinizin rahatlığını yaşatıyor. Günün her saatinde farklı keyif alacağınız mekanda şık ve romantik akşam yemeklerinin yanı sıra öğle kaçamakları için de lezzetli alternatifler sunuluyor. Dünya mutfağından farklı lezzetleri ve Türk mutfağından vazgeçilmez örnekleri tadabileceğiniz mekanda dilerseniz Boğazdan olta balığının tadına bakabilir, dilerseniz ev yapımı makarnalardan seçebilirsiniz.

Düğün, doğumgünü, iş toplantıları, çay davetleri, kutlama yemekleri gibi önemli günlerinize de evsahipliği yapmaya hazır olan mekan Karidesli ve Beykozz Otlu Mücver, Patlıcan Sufle, Kızarmış Çerkez Peyniri gibi birbirinden lezzetli başlangıçların yanı sıra Izgara Ördek Vişne Ekşisi İle, Dana Pirzola gibi ana yemeklerin yanı sıra Aromatik otlar ve safran sosu içinde lipsos, ahtapot, midye, karides ve taraktan oluşan Denizci Tabağı ile de deniz ürünleri sunuyor.

İbrahim Kelle Caddesi No:36 Beykoz-İstanbul
0 216 323 33 13

Kaynak: Şarap Günlüğü


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:51 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.