![]() |
Kısa sürede lezzet arayanlara Kısa sürede lezzet arayanlara Kişi sayısına göre yağsız tavuk göğsü 2 tane yumurta 2 yemek kaşığı patates nişastası 2 yemek kaşığı galeta unu Kızartmak için yağ Garnitür için yeşillik Tavuk göğsü eğer çok kalınsa biraz inceltilerek daha iyi pişmesi sağlanmalıdır. Yumurtayı iyice çırpın. Ayrı bir kabın içinde patates nişastasını ve galeta ununu karıştırın. Tavuk göğsünü önce yumurtaya, sonra hazırladığınız un karışımına bulayın. Kızgın yağa atarak iyice kızartın. Bir tabağın içine peçete koyarak kızarttığınız tavuğun yağının çekilmesini sağlayın. Servis tabağına aldığınız tavukları yanına yeşillik ekleyerek servis yapabilirsiniz. Şarap tavsiyesi; Tavuk yemekleriyle uyumlu Tılsım Beyaz Kaynak: Şarap Günlüğü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:02 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.