![]() |
Mantar soslu fettucine 500 gr. fettucine 8 tane mantar 1 tane domates 3 tane yeşil biber 5 çorba kaşığı sıvı yağ Tuz Tencerenin içine suyu koyun, üzerinde 2 çorba kaşığı kadar yağ gezdirin ve kaynamaya bırakın. Kaynadığında tuzunu ekleyerek makarnaları haşlayın. Bu arada sos tavasına geri kalan yağı dökün. İnce doğranmış biber ve mantarları küçük küçük doğranmış domatesler ile birlikte yağın üzerine koyun. Tuzunu da ekleyerek kısık ateşte pişirin. 10-15 dakika sonra sos kıvamına geldiğinde haşlayıp süzdüğünüz makarnanın üzerine dökerek servis yapın. Şarap tavsiyesi; Buzbağ Kaynak: Şarap Günlüğü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:10 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.