![]() |
Güveçte mantarın lezzeti 15 tane orta büyüklükte mantar, ikiye bölünmüş 2 tane domates 2 tane çarliston biber 1 tane küçük soğan 1 çorba kaşığı krema 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 diş sarmısak Sıvı yağ Tuz ve karabiber Mantarları temizledikten sonra isteğe göre ikiye ya da dörde bölün. Soğanı halka halka doğrayıp sarmısakla birlikte yağda pembeleşinceye kadar kavurun.Üzerine mantarları ekleyip kavurmaya devam edin. Domates ve biberleri küçük küçük doğrayıp tavaya atın, onları da çevirerek pişirin. Tavaya domates salçasını ve kremayı ilave edip pişirin. Pişen malzemeleri güveçin içine alın, önceden ısıtılmış fırında bir kaç dakika pişirerek servis edin. Şarap Tavsiyesi: Buğu Emir Kaynak: Şarap Günlüğü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.